Acasa Breaking News Mutu – trei luni sau patru ani de suspendare?

Mutu – trei luni sau patru ani de suspendare?

scris de Ziua Veche
17 Afisari

.Presa italiana vehiculeaza doua variante de pedeapsa pentru atacantul roman, dupa ce a acesta a fost depistat pozitiv cu sibutramina, transmite Radio Romania Actualitati. Potrivit avocatului Nino Da’Avirro (unul dintre cei doi avocati ai fotbalistului), Adrian Mutu este linistit si va raspunde la toate intrebarile care ii vor fi puse miercuri in prima zi de audieri. Presa italiana vehiculeaza doua variante: doua sau trei luni de suspendare si o alta care presupune patru ani si incheierea carierei lui Mutu.

Daca cei doi avocati reusesc sa demonstreze ca fotbalistul nu a luat cu buna stiinta pastilele care contineau o substanta interzisa si ca nu poate fi considerat „recidivist”, atunci suspendarea va fi de maxim trei luni. Asta inseamna ca Mutu ar putea juca in ultimele patru meciuri din campionat. „Noi suntem optimisti. Vrem sa demonstram ca substanta nu era pentru imbunatatirea prestatiilor si ca jucatorul nu stia ca acel medicament contine sibutramina. Apoi va trebui sa dovedim ca acel produs contine o doza foarte mica de sibutramina”, a afirmat in repetate randuri D’Avirro. Mutu va fi audiat miercuri, la Roma, de procurorul antidoping, iar verdictul va fi dat in cel mult doua saptamani.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult