Acasa Breaking News Norul de cenusa ajunge marti in Coreea

Norul de cenusa ajunge marti in Coreea

scris de Ziua Veche
5 afisari

Norul de cenusa vulcanica provenit din Islanda va ajunge marti in spatiul aerian al Peninsulei Coreene, dar nu se prevad anulari de curse aeriene sau vreun impact meteorologic, informeaza agentia spaniola de presa EFE, citata de Agerpres.


Potrivit Administratiei nationale de meteorologie sud-coreeana, norul de cenusa se extinde dinspre Europa prin emisfera septentrionala din cauza puternicilor curenti de inaltime cu temperaturi foarte scazute. Particulele de cenusa vor fi foarte mici si cu o densitate foarte scazuta cand vor ajunge in Coreea de Sud, fapt pentru care nu se asteapta anulari de zboruri si nici vreun impact meteorologic, potrivit expertilor citati de agentia Yonhap.

0 comentariu

CORLEONE 06-07-2010 - 07:55

Caramache = Francisc TOBĂ

doctor 06-07-2010 - 10:21

poate ar fi fost mai benefic daca in perioada cat ati fost activi, va indreptati privirile critice si insetate, sa gaseasca neajunsuri, asupra dotarii armatei. vedeti ce tragedii se intampla. atunci ati laudat iar acum cand nu mai sunteti bagati in seama, va agatati de ce e mai usor de observat. deh, ratingul trebuie mentinut!

aghiotanta 06-07-2010 - 12:49

Minti normal pentru un gazetar militar.

barbu gheorghe 07-07-2010 - 06:25

Prietenul meu amiralul Marin Gheorghe cel care m-a facut doctor e baiat destept! Nu la carte ca acolo muncesc altii pentru el! Dar stie sa razbata in viata!A pupat de la Babiuc pana la Basescu! Aici insa a naufragiat! Trebuie sa mai invete sa vorbeasca!

anonim 07-07-2010 - 14:22

Tu la cine stai…aghiotantă?

Baltaretul 08-07-2010 - 04:52

Va scriu de pe bancile facultatii de detentie aplicata. Nu mai am prea mult de stat, aproape doi ani. Despre mine, ce sa va spun? Am nume de …apa, am trecut in rezerva capitan si sprijinit, de nu mai puteam sa duc, de amiralul GM, am ajuns general, din pacate numai cu o stea… Mi-am cumparat doctoratul de la acelasi GM, promitandu-mi ca, in schimbul unei masini de masini, ma va face profesor universitar. Eu i-am dat masina (aici intra si obtinerea doctoratului) si mult mai mult decat atat, dar am ajuns doar lector. L-am reclamat, pe bune, la DNA, dar la parnaie stau doar eu. Este corect?

Amihaicii Ghita 09-07-2010 - 07:57

Nu e corect!

libelula 14-07-2010 - 20:18

Acest individ Marin gheorghe are o istorie extrem de interesanta! E slab intelectual dar are minte odihnita! Pornit navalnic de la Centrul de Calcul BREO ajuns la Academia Navala unde si-a pus ciracii sa faca afaceri in folosul lui plecat la Statul Major al Armatei la logistica unde si-a rafinat talentele sapator al lui Rudencu pe urma alui Badalan si pe urma zvarlitor al generalilor Radici si Croitoru oameni de mare valoare profesionala si umana! Valet al familiei Basescu dupa ce a pupat de la PSD PNL si acum PDL!Acum cu pretentii de mare profesor si curtezan al doamnelor Gavrila si Udrea. Pana unde o merge acest individ? Las pentru ca nu lupta pentru oamenii lui care acum sunt furati efectiv de bani! Nu credeti ca e momentul sa fie zvarlit asa cum el a distrus atatia oameni?

Monte 29-07-2010 - 07:38

Frumos comentariu! Caracterizare perfecta…O mica omisiune…Intreaga cariera cat si „succesurile” deosebite sunt doar consecinte firesti ale calitatii lui de turnator ordinar…

GAGIU ION 11-08-2010 - 18:11

Sunt un ofiter al Marinei Militare a acestei tari, pentru care sunt in stare sa sacrific orice; Marin Gheorghe poate sa spuna si sa sustina acelasi lucru?

Cdor(r)ing. Gagiu Ion
tel 0727/707 485
Am onoarea sa va salut!

radu 14-08-2010 - 20:24

Sper ca Marin Gheorghe sa plece cat mai repede.Sper de asemenea sa pice si Basescu care l-a sprijinit! Si sa inceapa sterilizarea marinei si armatei! In toata marina militara si-a instalat oameni care au facut mult rau! Recomandam sa se analizeze avansarile in grade si functie!Recomandam de asemenea analiza tuturor locurilor pe unde a trecut si a facut parjol

1 3 4 5

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult