Acasa Breaking News Norul de cenusa vulcanica ramane in Romania pana la ora 21.00

Norul de cenusa vulcanica ramane in Romania pana la ora 21.00

scris de Ziua Veche
14 afisari

.Ministerul Mediului si Padurilor informeaza ca norul de cenusa emanat de vulcanul Eyjafjallajokull din sudul Islandei se va afla pe teritoriul Romaniei pana la ora 21.00, informeaza Agerpres.

Potrivit MMP, care citeaza ultima actualizare a prognozei elaborate de London Volcanic Ash Advisory (Centrul International de Avertizare pentru Aviatie privind Cenusa Vulcanica), norul de cenusa vulcanica se afla deasupra teritoriului Romaniei inca din dimineata zilei de joi, ora 9.00. In ceea ce priveste calitatea aerului in tara noastra, din analizele efectuate in cadrul Retelei Nationale de Monitorizare se constata ca s-a pastrat aceeasi tendinta, fara a exista depasiri ale valorilor limita pentru indicatorul PM10 (pulberi in suspensie cu un diametru mai mic de 10 microni) si pentru indicatorul dioxid de sulf. Ministerul precizeaza ca agentiile pentru Protectia Mediului vor monitoriza in continuare calitatea aerului, inclusiv concentratiile de pulberi totale in suspensie si vor informa in cazul unor eventuale depasiri ale valorilor admise.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult