Acasa Breaking News Noua ambasada a SUA de Londra va fi protejata de un sant cu apa

Noua ambasada a SUA de Londra va fi protejata de un sant cu apa

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Statele Unite si-au dezvaluit intentiile cu privire la noua cladire a ambasadei americane de la Londra, care va costa un miliard de dolari si va beneficia de un sistem de securitate foarte avansat, ce va include si un sant de aparare umplut cu apa, The Times, citata de Mediafax.


Propunerile au fost salutate atat de vecinii actualei cladiri a ambasadei, cat si de locuitorii si dezvoltatorii din zona Battersea, unde va fi construita noua cladire, de mari dimensiuni, realizata din sticla si inconjurata de un sant umplut cu apa.

 

Decizia de a renunta, pana in 2016, la actuala locatie din Piata Grosvenor are loc la capatul unei dispute prelungite cu locuitorii furiosi din cauza masurilor de securitate luate dupa atentatele teroriste de la 11 septembrie.

Noua ambasada, amplasata intr-o veche zona industriala in spatele centralei electrice Battersea, cunoscuta pentru cluburile de homosexuali, va fi proiectata de Kieran Timberlake, un arhitect din Philadelphia. Un sant lat de 30 de metri va separa cladirea de soseaua principala, protejand-o de potentialii atacatori cu bomba si eliminand nevoia ridicarii barierelor din beton care i-au deranjat atat de mult pe locuitorii cartierului Mayfair.

0 comentariu

Iszak Ionesco, 24-06-2010 - 18:32

Sfintii nostri evrei au atacat pe calaii lor iranieni???

lica 25-06-2010 - 06:09

Planul de actiune se pare ca fost declansat la intilnirea de la Barcelona a Grupului Bilderberg.

Mos Grigore 25-06-2010 - 16:52

e BASCALIE, nu agentie de stiri!

Nu mai publicati toate prostiile!

Mitraliera prostilor 25-06-2010 - 17:18

Noi credeam ca-ti facem de un an, si tu, al naibii, aparusi nin nou. Esti tot pe plosca si wheelchair?

roy 26-06-2010 - 07:46

este un site de doi oameni care face speculatii.

Nu este o sursa de incredere. In trecut a avut rateuri de clasa. Un exemplu: cu ub an inainte de intrarea in Irak a americanilor, a sustinut ca razboiul va incepe intr-o luna.

Cand le-am scris ca asta este un lucru imposibil avand in vedere uriasa logistica de care au nevoie americanii pentru ca sa intre in Irak, mi-au scri intepati ca „ei raporteaza stiri din sursele lor sigure” si ca ei nu creeaza stiri”.

Nu dau doi bani pe site-ul asta.

roy 26-06-2010 - 07:48

Poti sa te sinucizi cu ea, este foarte potrivita pentru tine.

Yusuf Muhamad 02-07-2010 - 02:37

Alah is great!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult