Acasa Breaking News Noua demisie in PSD

Noua demisie in PSD

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Razvan Theodorescu, fost senator si ministru al Cultrurii, a anuntat luni seara ca demisioneaza din PSD. Acesta a precizat ca, in opinia sa, din anul 2005 pana in prezent, partidul a mers din esec in esec. Demisia lui Theodorescu a fost confirmata si de Adrian Nastase.

0 comentariu

IT 23-06-2010 - 20:09

am vazut clovni tristi, dar cei mai tristi clovni sunt cei care-si trag singuri suturi în cur.

Dolores 23-06-2010 - 20:57

Place.
Dar, daca mai vrei sa lucrezi in presa, io zic sa nu-ti atasezi articolul asta la cv. 😉

Sper ca ai si alte optiuni mai decente.

Pentru IT: „pragmaticule” din lumea asta prost facuta, cei ca tine scriu in loc sa… puta.

IT 23-06-2010 - 21:10

mai cititi alceva în afara de epigramele lui Pastorel? … de exemplu fabule 🙂

Camelian Propinatiu 24-06-2010 - 00:30

Sar in ochi anumite atacuri, naiv de suspecte, cand lovesc cu regularitate previzibila simbolurile unioniste Eminescu si Stefan cel Mare, Catedrala Mantuirii Neamului, Ziua Nationala, formula Stat National si Unitar, aportul românilor la cultura si civilizatie, eroismul istoriei lor, inclusiv cel de la Revolutia Impuscata.
Este adevarat ca, pretul intelectualului nostru fiind din ce in ce mai mic, e usor sa finantezi campanii de presa, dar institutiile statului se apara, de la Gorbaciov si Iliescu incoace, prin Transparenta, nu bagand armata si nu comasand Ministerul Cuturii cu Internele!
Principala vulnerabilitate a Romaniei, in epoca globalizarii, sta in neterminarea in 20 de ani a Bibliotecii Nationale lasate 80% gata de Ceausescu si in genere in precaritatea infrastructurii intelectuale. Ce ne-a oprit sa deschidem in ultimul an Institutul Cultural Roman la Chisinau?

oblioo 24-06-2010 - 02:20

Jos palaria ! Te informeaza si afli lucruri noi. Inca odata, jos palaria !

Viorica Ianc 24-06-2010 - 04:29

Un articol clar si la obiect. Jos palaria !
Nici acum nu pot intelege de ce nemtii isi
zic invers (sus palaria ?).
Pot vedea ca mai sunt totusi sanse pentru
Jurnalistica Romaneasca !
Sanatate si o vara frumoasa !

M_D_L 24-06-2010 - 05:18

Securitatea nationala a fost afectata grav de aia care au vandut flota, de cei care au distrus din temelie industria, lasandu-ne fara fabricile de armament, de cei care au instrainat resursele naturale, de cei care au distrus si distrug in continuare sistemul de invatamant, de cei care ne-au facut cu o datorie externa de o suta de miliarde de dolari.

Vin vremuri grele, de saracie extrema, si regimul politic actual se pregateste sa introduca cenzura totala, de teama unei revolte sociale sau chiar a unei insurectii armate.

Toussaint Louverture 24-06-2010 - 07:16

ACEIA despre care vorbesti tu…vor fi striviti, ca niste gandaci ce sunt… Aroganta lor este PROSTEASCA… EI nu inteleg noile raporturi de putere… Tehnologia a progresat si tehnologia este totul…Iar ei sunt foarte deficienti si primitivi, ….si din punct de vedere tehnologic….

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult