Acasa Breaking News Noua macheta a Catedralei Neamului

Noua macheta a Catedralei Neamului

scris de Ziua Veche
9 afisari

.Preafericitul Parinte Patriarh Daniel a prezentat joi noua macheta a Catedralei Neamului. Evenimentul a avut loc in timpul Sedintei Solemne a Permanentei Consiliului National Bisericesc, cu prilejul aniversarii a 85 de ani de la ridicarea Bisericii Ortodoxe Romane la rangul de Patriarhie.


“Catedrala Mantuirii Neamului a fost o preocupare permanenta a primului patriarh al Romaniei si mai ales a vrednicului de pomenire, parintele nostru Teoctist, care a reluat ideea si s-a luptat foarte mult pana cand a gasit locatia pe care o avem astazi. Aici se afla, ca un semn de continuitate si de coresponsabilitate cu patriarhii din generatiile trecute, aceasta macheta a noii Catedrale Patriarhale asa cum rezulta ea din tema propusa spre proiectare. […] Aceasta macheta noua arata si faptul ca Patriarhia Romana a tinut seama de sugestiile, contributiile si ideile arhitectilor si inginerilor care au participat la cele trei simpozioane consultative dar mai ales la cel de-al treilea simpozion din luna decembrie care a contribuit substantial la definirea temei de proiectare”, a spus Patriarhul Romaniei, citat de Basilica.ro.

 ,

 

0 comentariu

briel 17-06-2010 - 14:34

Gazdoiul s-a dezumflat de la bobitele primite. La asa o ocazie deosebita poate se injumatatesc si vuvuzelele alea, batu-le-ar sa le bata.

Spaniolii sunt cu un cap mai mici decat caii elvetieni. Si pe deasupra sunt tare sensibilosi, i-a atins direct in mijlocul inimii ca au pierdut meciul de debut. Sa-si dea cu saruri.

Inca o echipa din America de Sud – Argentina, care invinge clar. Bravo ma pinguinilor !

Sa invatam spaniola facand pase …

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult