Acasa Breaking News Ontanu cere Petrom desfiintarea statiilor din centrul Bucurestiului

Ontanu cere Petrom desfiintarea statiilor din centrul Bucurestiului

scris de Ziua Veche
7 afisari

.Primarul Neculai Ontanu a solicitat conducerii S.C. Petrom S.A. desfiintarea statiilor de alimentare cu carburant amplasate in zona centrala a Capitalei, statii ce pot reprezenta un real pericol pentru bucuresteni, informeaza Agerpres.


Prima statie vizata este cea de pe strada Tudor Arghezi numarul 3 A, situata in spatele Teatrului National, la numai cativa zeci de metri de locuinte, statie pe care edilul sectorului 2 si conducerea Teatrului National au supus-o atentiei conducerii Petrom.

In locul ei urmeaza sa se realizeze o serie de lucrari destinate fluidizarii traficului rutier din zona cuprinsa de strazile Tudor Arghezi – J. L. Calderon – Carol I, zona cunoscuta ca fiind foarte aglomerata si cu blocaje zilnice de autovehicule.

De asemenea, in locul statiei Petrom urmeaza sa se amenajeze si o parcare moderna, care se va adauga celei deja existente, destinata atat riveranilor, cat si tuturor bucurestenilor veniti cu diverse probleme in centrul Capitalei, care se confrunta cu lipsa acuta a locurilor de parcare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult