Acasa Breaking News Operatiunea Dumpster

Operatiunea Dumpster

scris de Ziua Veche
3 afisari

.„Alunul, Alunul, aici Arinul! sscssccs Alunul, Alunul, aici Arinul!cssccccsssss”, se putea auzi, in noapte, abia soptit.


Adapostit dupa o masina plina de zapada, agentul de politie incerca cu greutate sa fereasca statia de picaturile reci de ploaie. Degetele inghetate de abia reuseau sa manevreze butoanele. Tocul de piele, in care se afla pistolul cu glont pe teava, atarna din ce in ce mai greu. „Arinul, comunicati!”, se auzi, dintr-o data. Inima politistului tresari si incepu sa bata nebuneste, ca un ciocan rotopercutor. „L-am observat. Este in fata mea. La doar 30 de metri! Ce fac?”. „Asteapta! Nu actiona!”, veni, brusc, raspunsul. „De aici, preluam noi!”.

 

A fost sau n-a fost asa, nu o sa stim niciodata. Oricum, cert este ca, in noaptea de miercuri spre joi, „la ora 02.30”, politistii bucuresteni au prins un infractor, in Prelungirea Ferentari. Mai exact, pe strada Baciului. Actiunea a fost atat de importanta, incat a fost si subiectul unui comunicat.

Stim ca va intrebati despre ce poate fi vorba. Da. Este o mare reusita. In sfarsit, Cezar a fost prins in timp ce actiona. Si este meritul Sectie 23. Cezar M. a furat un tomberon.

0 comentariu

vlad 19-06-2010 - 05:21

Cred ca Ponta are dreptate: ESTE CAZUT IN CAP !Sau de Paste cand tatal lui i-a ciocnit un ou in cap i-a produs un traumatism grav !! Altfel nu se axplica aberatiile pe care le debiteaza de ceva vreme incoace !

oblioo 19-06-2010 - 05:42

Eram prin Papua Noua Guinee… Nu exista sentiment mai bun decat sa fii stapan de sclavi. Este un sentiment special. Omul are in codul lui genetic, dorinta de putere…Cand reusesti sa faci pe semenii tai sclavi…esti rasplatit cu senzatii speciale….Si umane, zic eu…Te simti altfel, cand ceilalti trebuie sa-ti pupe picioarele….

oblioo 19-06-2010 - 06:08

Ma bucur ca, in prudenta voastra, ati acceptat rolul de mancatori de excrescenta… Este Papua Noua Guinee redivivus…
Sa va familiarizez cu noul vostru rol. Am bataturi si putina piele la picioare… Nu ma indoiesc ca ma veti rezolva, la fel ca si conducatorii vostri, asa cum sta in traditia voastra nationala…
Pe la unghii, vreau sa ma rezolvati, in jurul picioarelor si pe talpa !!!!, HA’ HA HA, bineinteles……

offit 19-06-2010 - 10:43

sunt efectiv socat de stirea asta. firmele nu vor vrea sa se complice si nu vor mai colabora cu pfa-uri. am gasit solutie. caut asociati pentru deschidere offshore de servicii it, media, legale. cu cati suntem mai multi cu atat ne costa mai putin. rog seriozitate. offit[at]gmx.com

sorin 20-06-2010 - 09:36

da ceva monede ne lasa asta? macar de piine ,ca apa luam de la cismelele publice…mai bine sa ne dea cartele,cupoane da domnu’ Ceausescu :)))

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult