Acasa Breaking News Oprescu cere bucurestenilor sa isi lase masinile acasa

Oprescu cere bucurestenilor sa isi lase masinile acasa

scris de Ziua Veche
6 afisari

 

.Primarul general al Capitalei, a cerut bucurestenilor sa isi lase masinile acasa si sa circule cu mijlocele de transport in comun. Actiunea de deszapezire inceputa duminica noaptea a dat rezultate pe marile artere, mai putin pe cele din sectorul 5.


Oprescu a solicitat ca, pe parcursul zilei de luni, sa se continue pluguirea pe marile artere de circulatie si indepartarea zapezii adunate in gramezi, din intersectii si din piete. De asemenea, edilul sef a cerut sa se intervina in zona pasajelor, a pantelor, podurilor, rampelor, pentru a nu se crea poduri de gheata, iar acolo unde acestea au aparut sa fie indepartate.
O alta cerinta a primarului general a fost indepartarea zapezii de pe strazile laterale, urmand ca aceasta activitate sa se desfasoare, de asemenea, pe tot parcursul zilei. Primarul general a atentionat asupra curatarii intrarilor in parcuri si deszapezii trotuarelor.

 

.

0 comentariu

Moromete 18-06-2010 - 10:17

Este clar pt toata lumea de ce M bratianu este in parlament; Dupa ce tandemul M Bratianu si M Toader au condus Posta Romana prin actiuni „aprobate” de sindicat si condamnate prin DNA acum angajatii trebuie sa plateasca aceste mizerii !!! La aceste mari cresterei negative (termen preluat din dictionarul PD-L) nu s-a inregistrat nicio demisie in randul marilor smenegeri plasati ca mari profesionisti de PD-L ; Intrebare : Sa doneze si postasii la Fondul de Solidaritate ?

Pribeagul 18-06-2010 - 15:24

1. „De la 1 iulie, directorul de la Posta Romana va avea un salariu de 30.000 de lei, potrivit bugetului companiei de stat care a fost adoptat de Guvern.”

In epoca „globalizarii „internationale””, cind serviciile posatale si de curierat sunt in pasunea cu iarba grasa, cu un director de 30 000 lei, Posta Romana este in colaps financiar. Cine poate intelege asa ceva?

2. „PD-L, nevoit sa-l inghita pe cumnatul lui Geoana la conducerea Eximbank
In ciuda miscarilor politice din octombrie, prin schimbarea mai multor prefecti, sefi de agentii sau secretari de stat, ca urmare a iesirii PSD-ului de la guvernare, postul de director general al Eximbank, ocupat de Ionut Costea, a ramas batut in cuie.

Pribeagul 18-06-2010 - 15:27

Cumnatul lui Mircea Geoana are un salariu de aproximativ 25.000 de euro, este in functie din februarie 2009 si are un contract beton in conditiile in care ar fi destituit.

Costea are un salariu cu 15.000 de euro mai mare decat guvernatorul Mugur Isarescu si, daca ar fi dat afara, ar avea dreptul la compensatii de aproape 750.000 de euro, bani pe care banca nu-si permite sa-i dea, in conditii de criza economica. Contactat telefonic de jurnalistii de la
Evenimentul ZileiMircea Ursache, fostul presedinte al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), ne-a declarat ca salariul lui Costea este asemanator cu cel al fostului sef al Eximbank.

„Contractele de management se negociaza si se stabilesc de actionarii majoritari, in cazul Eximbank de AVAS, adica de mine (la data respectiva – n.r.), iar in cazul CEC Bank, de Ministerul Finantelor. Clauzele de despagubire din acest contract respecta practicile internationale. Cat despre contractul in sine, este cam acelasi ca si la fostul presedinte al bancii, cu mici diferente. Unele clauze au fost renegociate, altele au fost scoase”.”

Mai… Ursache, mai… nenorocitule, practicile internationale certifica ca atunci cind salariul mediu al romanului este cca 300 de euro, salariul acestui director si a altor asemenea nemernici sa fie 25 000 de euro!?

Astea-s binefacerile actualei democratii, ale statului de drept, ale… altor asemenea bazaconii? Cine are nevoie de asa ceva?

Pribeagul 18-06-2010 - 15:42

Hai… ca-mi ies din… minti.

Vedem ca pe Udrea, Comisia parlamentara condusa de… Organ n-a putut s-o… audieze, oricit a incercat distinsul Organ. Ea nu s-a lasat, si… pace. Acum, problema-i uitata, de parca nici n-ar fi existat.

Oricit s-a straduit, Puterea n-a reusit sa-l miste pe Giona din fruntea Senatului, iar acesta desi a dovedit ca-i tipul perfect al idiotului util, al luzerului in toate jocurile, sta protapit in scaunul de presedinte, de parca acest post ar fi o mostenire… de familie. Sa fie oare?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult