Acasa Breaking News Oprescu, Streinu – Cercel si Bradisteau, decorati de presedinte

Oprescu, Streinu – Cercel si Bradisteau, decorati de presedinte

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, secretarul de stat din Ministerul Sanatatii Adrian Streinu-Cercel si chirurgul Serban Bradisteanu au fost decorati, alaturi de alte personalitati ale lumii medicale, de presedintele Traian Basescu, conform unui decret publicat joi in Monitorul Oficial.

Potrivit Agerpres, Oprescu a primit Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Ofiter, in timp ce Streinu-Cercel a fost decorat cu Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Comandor. Dr-lui Serban Bradisteanu, realizatorul primului transplant cardiac din Romania, i-a fost acordat Ordinul Meritul Sanitar in grad de Cavaler. Distinctiile au fost conferite cu ocazia Zilei Mondiale a Sanatatii, 7 aprilie, “pentru contributia deosebita in cercetarea si practica medicala, precum si in semn de apreciere a activitatii meritorii in cadrul sistemului sanitar”, se arata in decretul prezidential.

0 comentariu

Pribeagul 01-07-2010 - 19:12

mai Lujkov, avind in vedere si luind in considerare ca: „O manevra recenta a oligarhului rus Igor Ziuzin, patronul grupului Mechel, a pus pe jar autoritatile noastre, dupa ce sectia speciala a combinatului Mechel Targoviste, cu productie inclusiv tn industria militara, s-a redus brusc, prin transferul unor utilaje in Rusia, scrie Bursa.

Doua utilaje au fost transferate deja catre „Uralkuz” OAO din Celiabinsk (asezata la estul muntilor Urali), companie tot din grupul Mechel.”, nu poti tu asa… sa dai cu pumnul in masa si sa-i spui lui Ziuzin sa lase utilajele la locul lor, ca doar nu-s a lui, sunt ale poporului roman. Numai o conceptia timpita, liberala, propovaduita si de Europeanul, il face sa se simta (dar i-o parere) ca poate sa dispuna cum vrea de ele.

Sa-i mai spui ca noi, romanii, suntem conservatori, si daca ne-a veni odata bine, adica vom prinde ocazia, o sa-l fugarim pina dincolo de Urali, unde si-a intarcat mutu’ iapa, si unde vrea sa duca el utulajele noastre.

Rasputin 02-07-2010 - 11:03

…si chinezii beau vin.
Asa ca dute’n twoi mati durak!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult