Acasa Breaking News Papa Benedict al XVI-lea, nominalizat la Brit Awards

Papa Benedict al XVI-lea, nominalizat la Brit Awards

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Papa Benedict al XVI-lea se afla printre nominalizatii la premiile Brit Awards, pentru cel mai bun album de muzica clasica al anului, scrie Corriere della Sera, citat de Rador.


In albumul „Alma Mater – Music from Vatican”, aparut in luna noiembrie a anului trecut, vocea Papei Benedict al XVI-lea intervine in diferite melodii. In trailer-ul oficial al discului, de exemplu, poate fi auzita vocea Suveranului Pontif care recita o predica in limba franceza in timpul unei slujbe oficiate din Piazza San Pietro.

In trecut, la cunoscuta seara a premiilor Brit Awards au triumfat staruri precum Phil Colins, Robbie Williams, Oasis si Coldplay. La prima editie, din 1977, au castigat britanicii Beatles. Papa se afla in concurs datorita faptului ca apare ca „guest star” pe o compilatie a grupului Priests, formatie muzicala infiintata de trei preoti catolici din Irlanda de Nord si candideaza la categoria celui mai bun album de muzica clasica al anului. Recunoasterea va fi incredintata si datorita votului popular, care poate fi exprimat online pe site-ul Classic Fm, pana pe data de 23 aprilie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult