Acasa Breaking News Paula Seling si Ovi, la Eurovision 2010

Paula Seling si Ovi, la Eurovision 2010

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Paula Seling si Ovi vor reprezenta Romania la concursul international de muzica Eurovision 2010 de la Oslo, dupa ce au obtinut cu piesa „Playing With Fire” cel mai mare punctaj din partea publicului si a juriului la finala nationala a competitiei care a avut loc, sambata seara, la Circul Globus, transmite Agerpres. Melodia „Playing With Fire” – muzica si text semnate de Ovidiu Cernauteanu – a obtinut cel mai mare punctaj din partea publicului, adunand 23.412 de voturi si o medie de 309 puncte din partea celor cinci jurii din tara (Bucuresti, Cluj, Iasi, Craiova si Timisoara). In clasamentul final, pe locul al doilea s-au situat Luminita Anghel, Tony Tomas si Adrian Piper cu „Save Their Lives”, iar pe locul al treilea – Catalin Josan cu piesa „Around Around”, plasata pe locul doi în preferintele publicului, cu 10.515 voturi.

0 comentariu

oblioo 01-07-2010 - 21:45

Economia Turciei a crescut in primele 4 luni ale anului cu 11,7%, ceea ce reprezinta in termenii preturilor actuale, o crestere anuala de 16%. Se pare ca Turcia nu are nevoie de Uniunea Europeana si de bancherii si practicile de afaceri evreiesti.

http://www.todayszaman.com/tz-web/news-214678-turkish-economy-grows-117-percent-in-a-stunning-upturn.html

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult