Acasa Breaking News Daniel Constantin, noul presedinte al PC

Daniel Constantin, noul presedinte al PC

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Partidul Conservator al lui Dan Voiculescu, partid cu patru parlamentari, l-a ales in cadrul congresului de duminica presedinte pe Daniel Constantin, dupa ce liderul Daniela Popa a lasat politica pentru un fotoliu mai profitabil in Comisia de Supraveghere a Asigurarilor. In cursa pentru sefia conservatorilor au existat doi candidati: castigatorul, Daniel Constantin, fost sef APIA, si liderul PC Hunedoara, Petru Marginean. Partidul si-a ales un imn, „Ca romanul nu-i niciunul”, interpretat de Fuego, prezent la Congres, un slogan – „Implica-te! Schimbarea incepe acum!”, dar si un Statut nou. In esenta, a fost inventata si votata functia de prim-vicepresedinte cu dedicatie pentru primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone. Au prezentat mesaje curtenitoare partidului are un trust de presa, atat liberalii prin europarlamentarul Norica Nicolai, cat si pesedistii, prin secretarul general Liviu Dragnea. Presedintele grupului Conservator si Reformist din Parlamentul European, Michal Kaminski, a fost prezent la reuniunea conservatorilor.

0 comentariu

briel 27-06-2010 - 18:58

Cum la cine ? La Ghana, ca ei au ramas singurii vorbitori de engleza si totodata singurii africani din competitie. Ia sa le mai sparga un pic zidul la spaniarzii aceia … sunt prea multi.

„Bronzatii” (vorba lui Berlusconi) au o pregatire fizica excelenta, sunt rezistenti, iuti si numa’ fibra. La tv le tot spune „stelele negre” – eu n-am auzit decat de „gauri negre”. In orice caz fug ca niste apucati pana scot sufletul din adversari.

Comentatorii britanici nu spun mai nimic despre antrenorul lor sarb, in schimb pe ceilalti antrenori i-au tot filmat si au vorbit despre ei.

Altfel, sunt foarte amuzanti, de exemplu in loc sa spuna ca un sut (finalizat in gol) a fost foarte puternic, cica „it had devastating ferocity” – iti trage de gura pana spre urechi …

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult