Acasa Breaking News Pediatrul pedofil: 100 de violuri si agresiuni sexuale

Pediatrul pedofil: 100 de violuri si agresiuni sexuale

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Un medic pediatru american a fost inculpat pentru circa 100 de violuri si agresiuni sexuale asupra unor minori, fapte comise intr-un interval de peste zece ani, acesta putand fi cel mai grav caz de pedofilie din analele justitiei americane, relateaza AFP, citata de Realitatea TV.


Potrivit actului de acuzare publicat de statul Delaware, Earl Bradley a agresat sexual 102 fete si un baiat din 1998 incoace.
In total, va raspunde pentru 471 acuzatii, mai ales pentru violuri, atingeri de natura sexuala si exploatare sexuala a unor minori, fapte comise asupra pacientilor cabinetului sau medical din Lewes.

 

0 comentariu

Foreskin 24-06-2010 - 18:00

..Eh – e timpul sa luam TOATA UKRAINA….

roy 24-06-2010 - 18:14

asa cum scrie Ziua despre alti vecini ai Romaniei.

Vorbe goale.

eugenb 24-06-2010 - 20:54

Daca studiem istoria medievala vom descoperi ca … Ucraina nu exista. Iar poporul ei nu exista nici el. Cei care locuiau acolo erau ori … Romani (Moldoveni) , ori Polonezi. Doar in anii Primului Razboi Mondial s-au „trezit” unii sa spuna ca sunt … ucrainieni. Ma refer strict la cei care faceau parte din … Basarabia si/sau Bucovina. De baza pentru … ucrainieni era atunci numai Kievul si imprejurimile lui, de unde au plecat apoi ca rusi ca sa-si instaureze Statul rus (ulterior Sovietic), dar Bucovina si/sau Basarabia au ramas tot pe loc. Atunci toata aceasta „avertizare” (adresata intregii Lumi ca am vrea sa reunim pamanturile furate de rusi) este „un foc facut cu lemne ude”. Deocamdata, nu avem „vointa politica” sa facem ceva ! Asa ca doar dam din gura dar nu facem nimic. E, altceva ar fi daca am si face ceva, fara sa-i bagam in seama pe acesti „alarmisti” care au primit „spaga” pentru ca sa „cante” pe partitura care li s-a dat.

Croco 25-06-2010 - 11:36

Ucraina e si ea o matrosca stalineasca, la fel ca si Republica Moldova

http://ro.wikipedia.org/wiki/Basarabia

Ba-ngladeş 25-06-2010 - 11:51

Noi nu vrem nimic altceva, decit teritoriile noastre, plus dorim ca sa avem granita cu Rusii, ca pe vremuri ca ne era mai bine. Acu’, daca Ukraina s-a dat dracului sa se desparta, ce sîntem noi de vina? Cel mai bine se va rezolva situaţiunea astfel. Ne unim cu basarabia si luam la suturi Transnistria cu fulgi cu tot, si exportam pe ukrainieni in siberia la reciclare ca sa devina „rusi cum trebuie”, iar teritoriul astfel golit, o sa-l preluam tot noi, ca sa avem granita cu mama Rasia pe care o iubim asa cum iubeste cîinele sarea. Noi nu ne putem desparţi de amantul nostru care ne-a regulat sute de ani! Ukraina nici nu este macar o ţară, ci mai mult un fel de kolhoz naşparliu, unde-a dat dracu sa fie o ţîr’-de pietrolieum şi gaze că-n rest? Ce? Ce mai are pompălăii ăştia altceva decît citeva blonde pe care le-ar f..e cu dinţii încleştaţi pînă şi neica roy, chiar dacă e pudic şi ţine poza lui şehe subt ciarciaf?

Croco 25-06-2010 - 12:23

asa miticule,toti oamenii din spatiul carpato-danubiano-pontic trebuie sa plateasca cota la palatele de pe malurile Dimbovitei.

laur 26-06-2010 - 18:18

Diplomatii ROMANIEI explica oamenilor de acolo ca sau semnat niste tratate prin care le-am recunoscut drepturi pe care nu le meritau??? Ministrul nostru de EXTERNE de ce nu intervine cu o declaratie prin care sa spuna CA NU NE INTERESEAZA TERITORII si doar RESPECTAREA MINORITATII ROMANESTI care traieste pe teritoriul UCRAINEI

eugenb 26-06-2010 - 20:46

Diplomatia este foarte … „curva”. Daca nu o stapanesti bine, ai toate sansele ca sa iei … o „mare pacaleala”. Adica tu sa spui ceva si de fapt sa se inteleaga altceva (sau chiar contrariul).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS