Acasa Breaking News Personalitati premiate de Oprescu

Personalitati premiate de Oprescu

scris de Ziua Veche
2 afisari

 

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a acordat sambata diplome  ”I Honoris” unui numar de 40 de personalitati din domeniile culturii, sanatatii, armatei, jandarmeriei, mediului de afaceri, administratiei, sportului.

Intre cei premiati au fost Marian Dragulescu, Mircea Lucescu, Sergiu Nicolaescu, Dumitru Prunariu, Dan Petrescu, Eugenia Voda, Liana Stanciu, general maior Gavrila Pop de la Jandarmeria Romana, col. dr. Marius Plesanu de la Ministerul Apararii Nationale – Garnizoana Bucuresti, comisar-sef Lucian Dinita, de la Inspectoratul General al Politiei Romane, comisar-sef de politie Christian Ciocan, dr. Bogdan Oprita, de la SMURD Bucuresti, locotenent colonel Claudiu Bica, de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, locotenent col. dr. Ovidiu Virgil Pop, de la Regimentul de Garda.
In deschiderea festivitatii, Oprescu a evidentiat ca in pragul aniversarii Unirii principatelor si a 551 de ani de atestare a orasului Bucuresti este o onoare a premia valoarea si a recunoaste meritele unor personalitati care au sprijinit comunitatea.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult