Acasa Breaking News Pesedistul Zgonea vrea limuzina de serviciu

Pesedistul Zgonea vrea limuzina de serviciu

scris de Ziua Veche
1 afisari

Parlamentarii „se fac de ras” conducand harburi precum Dacia sau Nubira, in timp ce sefii de serviciu sau directorii noilor agentii guvernamentale conduc Mercedes clasa E sau Audi, s-a enervat deputatul PSD Valeriu Zgonea in sedinta Biroului Permanent de luni.


El a avut grija sa ceara ca nemultumirea sa sa nu fie consemnata in stenograma de sedinta, ceea ce nu s-a intamplat decat ulterior. Adica, problema harburilor ridicata de social-democrat a aparut pe site, dar marti dupa-amiaza disparse. Camera Deputatilor cheltuieste extraordinar de mult, in acest moment, utilizand niste masini care sunt foarte vechi pentru demnitari si ma refer, sa zicem, la presedintii Comisiilor permanente si membrii Biroului Permanent, doamna preşedinte, (Roberta Anastase-n.r.) mai putin dumneavoastra, care aveti aceasta sansa. Sunt masini de zece ani, care, in acest moment, ne costa mai mult daca le ducem pe strazile din Romania”, a punctat Zgonea. Nivelul in care Audi, Mercedes clasa E au ajuns sa fie reprezentate in agentiile noi comasate, este acela de sef de serviciu sau director”, a perorat pesedistul, concluzionand cu amaraciune: “Rade lumea de colegii care au Nubira. Deci, este un pericol sa mergi acum pe stradă cu ea”.

 

0 comentariu

Pribeagul 18-06-2010 - 14:57

Dar…neabuziv, le pot taia?, sau, „unde dai si unde crapa!”

Parpanghel 19-06-2010 - 05:23

AICI avem de-a face cu o grupare mafiota, care profita de un popor nepasator la propria degringolada. ASA ceva nu ar fi posibil in nici o tara din EUROPA. GRECI au protestat desii au salariul mediu pe luna de peste 2500 euro, si pensia de 1470 euro,ia sa facem o comparatie!JOS MAFIA ,SUS PATRIA!

pompiliu bota 19-06-2010 - 19:09

toţi cetăţenii cu salariile şi pensiile tăiate vor câştiga la CEDO! Bravo Răzvane!

Liliana V 08-07-2010 - 07:26

Odata ce s-a dat castig de cauza, la CEDO,intr-o speta nu trebuie ca statul sa respecte acea decizie si in celelalte cauze din aceeasi speta?

Liliana Voda 08-07-2010 - 07:31

Odata ce s-a dat castig de cauza, la CEDO,intr-o speta, nu trebuie ca statul sa respecte acea decizie si in celelalte cauze din aceeasi speta?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult