Acasa Breaking News Pestele septugenar

Pestele septugenar

scris de Ziua Veche
6 afisari

.Un septuagenar din Iasi a fost arestat de politisti dupa ce a devenit „peste” pentru mai multe tinere. Batranul, Maxim Iacob, era unul dintre membrii de baza al unei retele formate din patru cetateni romani care actionau pe raza judetului Iasi.


 

Membrii grupului infractional au racolat in perioada 2006-2010 mai multe tinere, in majoritate minore, de pe raza orasului Targu Frumos si comunele limitrofe, pe care le-au mintit ca le ofera locuri de munca in gradina de zarzavat a batranului, in schimbul unor sume de bani, cazare si mancare.

Dupa cateva zile de la sosirea fetelor, „gazda” le forta pe tinere sa intretina relatii sexuale cu el si cu diversi cunoscuti pentru sume cuprinse intre 20 si 70 de lei. Cea mai mare parte a profitului o oprea batranul. In data de 22.02.2010, in urma unei perchezitii, la domiciliul lui Maxim Iacob, au fost gasite si eliberate doua tinere. Batranul este cercetat acum pentru trafic de minori si proxenetism, viol si act sexual cu un minor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult