Acasa Breaking News Pilotii tin Lufthansa la sol

Pilotii tin Lufthansa la sol

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Lufthansa a anuntat ca isi anuleaza preventiv doua treimi din zboruri, motivul invocat de companie fiind dat de posibila intrare in greva a pilotilor sai.


Potrivit purtatotorului de cuvant al sindicatului pilotilor, aproximativ 800 de zboruri ale Lufthansa vor fi anulate in fiecare zi pe durata grevei, transmite Radio Romania Actualitati. Sindicatul „Cockpit” a indicat in ianuarie ca pilotii sunt dispusi sa renunte la o crestere salariala in schimbul garantiei locului de munca in Germania. 

 

Potrivit sindicatului „Cockpit”, 4.500 de piloti ai grupului sunt asteptati sa intre in greva incepand de luni pana joi. Potrivit CNN, multi dintre pilotii Lufthansa opereaza aeronavele companiei fara a avea incheiat un contract de munca inca din martie anul trecut. Cele mai afectate aeroporturi de greva pilotilor de la Lufthansa vor fi cele din Frankfurt (unul dintre cele mai mari in Europa) si Munchen, unde luni dimineata vor fi organizate manifestari de protest. Lufthansa a evaluat pierderile in cele patru zile de greva la 100 de milioane de euro.

0 comentariu

Parpanghel 26-06-2010 - 08:14

Daca frati nostri broscari si macaronari, au scos pe vreme de criza,un DIABOLO ROSSO, e timpul sa-l scoatem si noi pe DIABOLO PORTO-CALIU,asta asa sa fim si noi in timp cu LUMEA!

Parpanghel 27-06-2010 - 08:59

Am auzit ca o fi fost el si rosu si cu ochi albastri, dar acum e cunoscut ca portocaliu de moment, ca musai schimbarea, la un veritabil cameleon politic,TRAIENEL ce mic, incepi sa pari,ca in fond totul a fost doar ceva morgantatic,chiar si numai …promisiunile!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult