Acasa Breaking News Prefectura Braila, “atacata” de un mistret

Prefectura Braila, “atacata” de un mistret

scris de Ziua Veche
3 afisari

 

 

Foto: djsphotography.co.ukUsa Prefecturii din Braila a fost „atacata” de un mistret care a trecut Dunarea inot si a urcat faleza in dreptul Palatului Administrativ.


Potrivit Agerpres, mistretul a izbit de doua ori cu capul in usa Prefecturii Braila, spre stupoarea gardianului care pazea intrarea. Apoi, a fugit peste drum de Prefectura, la Palatul Agriculturii, a spart doua geamuri de la subsolul institutiei, iar, de aici, cu politittii comunitari pe urme si haituit de cainii vagabonzi, a alergat mai departe spre cartierele din oras.”S-a constituit o echipa de politisti, impreuna cu doctorul de la Gradina Zoologica, care a pornit in urmarirea mistretului pentru a-l tranchiliza, dar, in cartierul Lacu Dulce, situat la iesirea din oras, i s-a pierdut urma pe un camp”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Braila. Autoritatile presupun ca animalul salbatic este din Insula Mare a Brailei si ca, fiind flamand, a trecut Dunarea inot, in cautarea hranei.

 

0 comentariu

briel 14-06-2010 - 19:26

Italia ia bataie de la Paraguai (sper mult de tot sa fie asa) si face spume nervoase pe teren. Se arunca pe jos, simuleaza fault-uri, … injura. Si iau cartonase galbenele.

Maimutoi cu acte in regula.

hahaha

briel 14-06-2010 - 21:02

Hilarious Daniele De Rossi Diving — Italy vs Paraguay FIFA World Cup 2010

http://www.youtube.com/watch?v=Iufnlu5842w

E bun si egalul, desi o victorie sud americana ar fi fost epica.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult