Acasa Breaking News Premiera nationala. Ne publicam declaratiile de avere

Premiera nationala. Ne publicam declaratiile de avere

scris de Ziua Veche
5 afisari

Am promis, noi cei de la ziuaveche.ro, ca ne vom publica, de bunavoie si nesiliti de nimeni, declaratiile de avere, ca ziaristi onesti ce zicem noi ca suntem cu deasupra de masura. Am optat pentru declaratiile sablon pe care legea le prevede pentru demnitari. Ne-am dat seama ca e destul de complicata procedura, dar am incercat sa fim cinstiti, sa spunem ce avem, ce nu avem si ce avem de dat. Era prea mult, iar timpul prea scurt, sa mergem la institutiile statului pentru a lua date exacte, cum ar fi despre valorile de impozitare ale unor imobile pe care unii dintre noi le detinem. Asa ca postam impozitele pe care le-am platit la Directiile locale de taxe si impozite. Cine e interesat, poate calcula sau se poate interesa.

Colegii de breasla, care vor sa ne imite, sunt invitatii nostri (ziuaveche@ziuaveche.ro). Postam cu drag si Declaratiile lor. Am aruncat manusa, oare o ridica careva? E un inceput…pentru presa fara moguli. Vedeti  aici primele declaratii de avere ale ziaristilor de la www.ziuaveche.ro.

 

Roland Catalin Pena

Marius Batca

Anca Hriban

Doru Dragomir

0 comentariu

Huhu sulangiul 03-07-2010 - 02:16

Spioneaza-ma fa in pat, abia astept, hai fa!

atentu 04-07-2010 - 05:50

Editorilor „zilei vechi” – nu inteleg dece lasati aparitia unor comentarii lipsite de orice decenta in pofida rugamintilor voastre !!! pur si simplu puteti returna asa ceva anuntind trimitatorul ca… dupa caz. se pot avea opinii radicale si fara limbaj neadecvat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult