Acasa Breaking News Primaria Craiovei ofera stadionul, Mititelu nu-l mai vrea

Primaria Craiovei ofera stadionul, Mititelu nu-l mai vrea

scris de Ziua Veche
2 afisari

.“Echipa de fotbal Universitatea Craiova nu a primit din partea Federatiei Romane de Fotbal acordul de a juca meciurile pe stadionul din localitatea Drobeta Turnu Severin. In aceste conditii, primarul Municipiului Craiova isi reafirma declaratiile din ultima perioada conform carora echipa de fotbal Universitatea Craiova isi poate disputa in continuare meciurile pe Stadionul “Ion Oblemenco”. In conditiile in care intre clubul Universitatea Craiova si Primaria Municipiului Craiova vor fi reluate discutiile privind incheierea unui nou contract de concesiune, primaria este dispusa sa ofere concesionarea stadionului contra sumei de 1 euro/luna”, se arata intr-un comunicat al Primariei Craiova.

Universitatea Craiova a anuntat, miercuri, pe site-ul oficial, ca nu are posibilitatea sa organizeze meciul cu Gaz Metan Medias, din etapa a XIX-a a Ligii I, deoarece FRF si LPF au informat gruparea olteana ca partida nu se poate desfasura la Drobeta Turnu Severin, pentru ca se incalca regulamentul, care prevede ca un club poate schimba locul de desfasurare a meciului de pe teren propriu la o distanta maxima de 50 de km de sediul social.

Patronul Stiintei a respins invitatia facuta de primarul Antonie Solomon, de a semna un nou contract pentru stadionul Ion Oblemenco. „Ori jucam la Severin, ori niciunde. Solomon a dat niste declaratii de fatada acum. Dupa ce mi-a distrus viata, familia, clubul, crede ca poate sa-mi distruga si demnitatea? Se înseala!”, a reactionat Mititelu, citat de Prosport.

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a anuntat miercuri de ce s-a luat decizia ca Universitatea sa nu joace pe stadionul din Severin. „Pentru ca Universitatea sa evolueze la Severin trebuia schimbat regulamentul si momentan nu este posibil. Craiova are unde sa joace, pe stadionul «Ion Oblemenco». Mititelu sa se duca la Primarie si sa se impace cu Solomon. Noi nu am anuntat niciodata ca Universitatea are acceptul sa evolueze la Severin”, a declarat Dragomir pentru Adevarul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult