Acasa Breaking News Proiect economic pentru tineri

Proiect economic pentru tineri

scris de Ziua Veche
3 afisari

Tinerii care vor dezvolta afaceri proprii de la zero pot beneficia de mai multe facilitati daca va fi aprobat un proiect de lege in acest sens. Firma poate beneficia, printre altele, de scutirea de la plata impozitului pe profit pe durata in care societatea are calitatea de firma starter, scutirea de la plata impozitului pe salariu pentru 5 salariati, angajati pe durata nedeterminata, pentru un venit impozabil nominal echivalent cu 500 euro, la cursul comunicat de Banca Nationala a Romaniei pentru ultima zi lucratoare din luna anterioara aceleia pentru care se face plata. Pentru veniturile individuale care depasesc pragul mentionat, diferenta se impoziteaza potrivit legii. Alte beneficii la fel de importante ar mai fi scutirea angajatorului de la plata CAS pentru veniturile aferente timpului lucrat de 5 salariati, angajati pe durata nedeterminata sau obtinerea de credite cu perioada de gratie sau de alte forme de finantare. Acest proiect de lege se afla pe site-ul Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri la pagina “Transparenta decizionala”. El nu este insa unul nou, in luna septembrie 2009 o varianta asemanatoare fiind lansata in dezbatere publica si de catre fostul Minister pentru IMM-uri.

0 comentariu

briel 28-06-2010 - 19:29

antrenorului italian pentru rezultatul asta. A fost o nepotrivire de sange antologica. Cred ca in veci nu-si mai iau englezii antrenori straini, care sa nu-i simta.

Bine ca-i doar fotbal …

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult