Acasa Breaking News Psihiatru atacat de pacient

Psihiatru atacat de pacient

scris de Ziua Veche
2 afisari

.O doctorita psihiatru din Bucuresti a fost taiata cu un cutit, pe fata, antebrat si scalp, de pacientul pe care il consulta, femeia fiind internata la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat ca barbatul in varsta de 46 de ani s-a prezentat luni la consultatie si, la un moment dat, a scos un briceag cu care a atacat-o pe doctorita, informeaza Mediafax. Agresorul a fost dus la Sectia 20 Politie pentru audieri, ulterior fiind internat la spitalul de psihiatrie.

0 comentariu

Marilena 28-06-2010 - 15:00

Despre celelalte pensii speciale, Curtea s-a pronuntat ca pot fi recalculate intrucat au doua componente: una pe baza de contributivitate si una pe care o da statul de la buget, daca vrea si daca are bani.Sa intelegem ca la militari si la politisti li se vor taia de tot pensiile, intrucat pensia lor are o singura componenta, care se plateste de la bugetul de stat? Si pe care statul nu vrea s-o mai dea sau vrea sa dea numai cat vrea el, pentru ca nu are bani? Mi se pare a fi ca si cum si Politia , si Armata ar fi fost „folosite” de statul de pana acum, iar acum, acelasi stat, prin alti reprezentanti insa, vine si zice:”Nu stiu, nu te-am „folosit” eu, nu te platesc!” O fi corect?

Pribeagul 28-06-2010 - 17:41

are o mare problema: punerea in practica a hotaririlor luate, chiar a celor mai bune hotariri, poate fi impiedicata de te-miri-cine.

Dupa cum se stie exista o infinitate de drumuri posibile intre doua puncte, dar cel mai scurt este cel dat de linia dreapata. La fel, un deficit bugetar poate fi eliminat in multe modalitati, dar una este optima.

Majoritatea reprezentantilor alesi ai poporului din Presedintie, Guvern, Parlament si institutiile de specialitate se pronunta ca au gasit solutia corecta a rezolvarii deficitului bugetar, adica „linia dreapta” si iau hotarirea cu pricina. Se pare ca asa este democratic.

Hotatarea ajunge la CCR. Aici avem dovada chintesentei „democratiei”: 4 judecatori spun „da”, 4 spun „nu”, al cincilea spune „nu”, si hotarirea este respinsa, ingreunindu-ne, greu de spus cit de mult, vietile noastre.

Acel „unu”, „al cincilea” este un democrat, un dictator, un specialiast, sau… ce este?

Alta situatie:

Un „bine cunoscut principiu de drept roman, unanim acceptat de toată planeta, de toată suflarea omenească şi niciodată pus în discuţie : Nimeni nu poate fi judecător în propria sa cauză.”

Cu toate acestea judecatorii CCR judeca si hotarasc ca pensiile lor, desi hotarite de altii (Guvern, Parlament), desi au fost stabilite in mod fraudulos, total nedrept (s-a ajuns ca pensiile magistratilor sa fi de doua ori mai mari decit salariile lor), sub presiunea unor grupuri de influenta mafiote, putem spune, nu mai pot fi reduse. Vazind motivatia si gindindu-te la ce fac ei, in comparatie cu alti profesionisti, te pufneste risul si… plinsul.

Curata Democratie!

Justitia Romana a ajuns un jeg pe corpul nostru. Cu cit vom reusi mai repede sa ne curatam de el, cu atit mai bine. Am ajuns la concluzia ca solutiea normala de a da un curs firesc vietii si activitatii noaste o are justitia, care poate porni si finaliza o actiune de tip „miini curate”

Pribeagul 28-06-2010 - 18:07

Interesant, reactia partii vatamate si reactiile iscate:

http://www.wall-street.ro/editorial/368/O-zi-trista-cu-dublu-sens

oblioo 01-07-2010 - 06:32

Va fi in sclavie financiara si criza economica in urmatorii 30 de ani. Solutia este declararea falimentului si moratoriul asupra platii datoriei externe. Trebuie vazut ce parte din datorie este nelegitima si trebuie repudiata. In felul acesta ajung imediat la bugetul statului 10 miliarde de euro. Taxele trebuie scazute, dar facut in asa fel incat cei bogati sa-si plateasca taxele. Trebuie scazute cheltuielile guvernamentale cu 30%. Nu trebuie cu niciun chip vandute in aceasta perioada utilitati publice, pentru 20 de centi la dolari, pentru ca este recesiune si nu se poate obtine un pret avantajos pentru poporul roman. Bancherii creeaza bani din nimic, de ce ar trebui sa li se returneze banii. Putem si noi crea bani din nimic, daca autoritatea tiparirii banilor va reveni guvernului, prin ministerul de finante sau parlamentului. Islanda a creat un precedent foarte util; plata datoriei externe trebuie sa fie un procent din procentul de crestere economica a tarii. Altfel se distruge tara si Romania are experienta in acest sens, din anii 80 ai secolului trecut.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult