Acasa Breaking News Putin ii critica pe oligarhii rusi

Putin ii critica pe oligarhii rusi

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Premierul a facut referire la patru din cei mai bogati oameni de afaceri din Rusia, care, in timpul crizei ar fi beneficiat de ajutoare substantiale din partea statului, dar ulterior nu si-au onorat promisiunile de a investi in domeniul energetic. Potrivit New York Times, el a mai adugat ca acest domeniu are nevoie de investitii, deoarece si cererea va creste.

0 comentariu

cheguevara 25-06-2010 - 12:45

Idealul meu e sa nu exist. Daca s-ar putea sa nu am buletin, sa nu am adresa. Sa nu platesc taxe si sa nu primesc plicuri. Sa nu exist la evidenta populatiei, in evidenta primariei, in evidenta ANAF, in evidentele bancilor si a operatorilor de date. Sa nu primesc mailuri cu oferte si pliante in cutia postala. Sa nu am nevoie de avize, permise, stive de acte, autorizatii, declaratia 300, formularul 250. Legi pentru legi, prevederi care creeaza si justifica sistemul si care nu se adreseaza oamenilor.

Da, mi-ar placea sa nu exist din punctul de vedere al sistemului. Pentru ca daca exist, atunci trebuie sa platesc. Daca ai ceva, orice, trebuie sa dai, nu te poti bucura pur si simplu. Daca vrei sa cumperi un fruct din piata, statul are grija sa impoziteze producatorii si, implicit pe tine, si sa mananci un mar cu tva. Gustos, nu-i asa? Sau branza cu tva. Taxa pe alambicul de tuica. Daca muncesti si primesti ceva in schimbul muncii tale primesti intotdeauna mai putin si se gasesc in pretexte transformate in tot atatea contributii. Sociale.Solidare. Japca. Iar daca ai muncit destul si ti-au tras o viata intreaga banii din munca ta, oricum te “bucuri” de o suma de rahat, mult mai putin timp si mult mai putin cantitativ decat ai contribuit. Adica iar teapa. Eventual teapa e insotita si de umilinte numite eufemistic reduceri sau indexari. Sau punct procentual. http://gandeste.org/general/despre-cetateanul-nimeni/11586

ioan 25-06-2010 - 12:49

Senzatia mea este ca Dl.Boc nu a prea lamurit mare lucru de la inceput, in afara de invrajbirea difritelor categorii sociale si progresul clientelei.
In mod normal un lider intelept la acest nivel ofera cetatenilor progresul.
Daca cineva a sesizat progresul acestei guvrnari sa ma lamureasca si pe mine. Asta o spune unul care i-a votat, prostit fiind de speranta ca in sfarsit se poate desprinde un pardid credibil, din mediocritatea clasei noastre politice. M-au inselat!

Tudi 26-06-2010 - 06:23

Planul B e pregatit: Boc il suna pe Basescu…

Adrian D 26-06-2010 - 12:31

Sfarseala, sau lipsa de energie a lui Vladescu in timpul conferintei de presa de astazi ascunde altceva decat oboseala! Pun pariu pe o sticla de vin vechi ca vor iesi la iveala, in scurt timp, alte minciuni, mai grave decat cele de pana acum, in legatura cu situatia Bugetului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult