Acasa Breaking News Rapid – Unirea Urziceni 1-1

Rapid – Unirea Urziceni 1-1

scris de Ziua Veche
46 Afisari

.La aceasta ora se desfasoara meciul de fotbal dintre Rapid si Unirea Urziceni din etapa a XIX – a din Liga I. In minutul ‘9, Rapid a deschis scorul prin Adrian Iencsi.

UPDATE

In minutul ’44, Marius Bilasco a inscris pentru Unirea Urziceni.

La pauza scorul este Rapid – Unirea Urziceni 1 – 1.

Scorul de la pauza s-a mentinut pana la final, partda terminandu-se la egalitate.

0 comentariu

alabar 30-06-2010 - 00:24

da, bre, din cauza zvonerilor si raspandacilor de la secu nu poate nimeni sa faca nimic in tara asta. nu ma mir ca toti oamenii buni se retrag. dar nici macar cand se retrag nu sunt lasati in pace. sta organele pe ei.

reality check 30-06-2010 - 04:48

si-uite asa o pleata avea/ si-uite-asa o pieptana.

reality check 30-06-2010 - 04:50

wtf?

nimeni 30-06-2010 - 13:31

As comenta chiar si eu insa prefer sa tac ! Tacerea e un comentariu ce nu poate fi comentat

Huhu sulangiul 01-07-2010 - 16:58

Mda!

oblioo 02-07-2010 - 06:50

LIVIU 1 Demoralizatorul israelian de serviciu, pot sa-ti spun… Totul sta in genetica, pamantul asta nu va fi al vostru…Oricat lucrati voi rational, omul are si o inima.. Cateaodata este coplesit de rational si nu isi asculta inima, care este cel mai precis barometru al existentei. Dar isi revine. Inima, intuitia, trebuie sa fie pe primul loc, in constiinta omului..

Liviu 02-07-2010 - 09:29

Iti inteleg frustrarile … Ai gasit un vinovat si probabil ca ai dreptate ! Daca ai fi fost pe acest forum de acum 5-10 ani ai fi vazut ca nu am cum sa fiu nici israelian si nici demoralizator … Poate numai suparat ! Suparat pe natia asta care a luat-o in directia cea mai proasta si mai paguboasa din cate existau. In jurul nostru pana si bulgarii au gasit drumul cel bun si noi inca mai bajbaim … Degeaba ne tot baga prin tot felul de aliante si organizatii ca daca noi avem acel suflet de sluga tipic atunci tot plantatie iese din tara asta frumoasa !!!

Care-i treaba cu inima ?! Unde vezi matale infratire adevarata ? Pentru ce scop ?!!! Poate numai tiganii care se lupta intre ei si toti cu noi … Chiar nu intelegi ca dezbinarea porneste din familie ?! Familii dezbinate, mariaje esuate, peticite, reincalzite dupa aventuri occidentale nereusite … Eu as spune ca din contra romanu’ a reactionat cel mai fara inima, fara credinta, chiar si in fata natiilor care prin traditie sunt mai rationali ! Mult mai multe natii „rationale” sunt mai unite si inteleg sa fie unite in fata diverselor agresiuni decat o facem noi si decat am demonstrat noi …

Poate ca sunt demoralizatoare cele ce le-am scris dar sunt in acelasi timp al naibii de adevarate ! Speranta cu revenirea (mintii romanului cea de pe urma !) este si ea ceva mic de tot, la capatul unui tunel care nu se mai termina … Sigur ca unii au interes sa intretina aceasta stare dar daca noi nu ne vom destepta cat mai curand atunci vom bajbai la nesfarsit pe acest pamant care aproape ca nu mai este al nostru deja !!! Mai bine nici nu ne-ar mai hrani ca sa nu mai putem fi rationali si sa lasam inimile sa ne conduca !

oblioo 02-07-2010 - 10:37

Faptele trebuie sa fie la ordinea zilei. Spre exemplu, chiar si spartul unui geam…

jan dinu 04-07-2010 - 17:50

Aceasta tzara este tinuta la reanimare
de 20 ani …la capatul ei stind
specialistii care i-au dat diagnosticul greshit shi-o medicamantatie inutila !
Acum este prea tirziu …!!!
JD-USA

1 2 3 4

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS