Acasa Breaking News Rapid – Unirea Urziceni 1-1

Rapid – Unirea Urziceni 1-1

scris de Ziua Veche
5 afisari

.La aceasta ora se desfasoara meciul de fotbal dintre Rapid si Unirea Urziceni din etapa a XIX – a din Liga I. In minutul ‘9, Rapid a deschis scorul prin Adrian Iencsi.

UPDATE

In minutul ’44, Marius Bilasco a inscris pentru Unirea Urziceni.

La pauza scorul este Rapid – Unirea Urziceni 1 – 1.

Scorul de la pauza s-a mentinut pana la final, partda terminandu-se la egalitate.

0 comentariu

Luzaru Roman 28-06-2010 - 18:58

Mircea Platon pleaca fiindca se scufunda corabia sau fiindc a are ceva mai bun de facut? Si daca are ceva mai bun de facut, oare despre ce e vorba? De o „Romanie superficiala”? Sau o sa puna osul la redresarea Americii?

Luzaru Roman 28-06-2010 - 19:08

Zau, conceptualizatorule?
Stii ce e o „profesionista”? Femininul de la „profesionist”. Adica… nu intru in descrierea fisei postului, ma autocenzurez.
Profesionistul isi vede de treaba lui, e adevarat, dar nu ajunge niciodata tehnocrat. Sunt lumi si notiuni diferite, lot-ule. Degeaba scrie Mircea Platon, trebuie sa si pricepi si sa mesteci ce scrie…

Georgica 28-06-2010 - 19:25

Ha! Ha! Lot, tu vrei sa vinzi castraveti gradinarului? Platon sta toata ziua pe bloguri si injura sub anonimat tot ce-i iese in cale de la Neamtu, Tismaneanu, Iliescu, Basescu pana la „ortodocsii imbroboditi” si-mi spui ca vrea sa taca?! Acum, cand l-am prins cu mata „profesionalismului” in sac, vrea s-o dea cotita. Normal, articolul ala era scris in coada de peste, ca sa poata fi interpretat in ambele sensuri. Mircica nu-i prost, este doar Hopa Mircica, vrea sa cada mereu in picioare.

andi 28-06-2010 - 19:51

Georgica, canta la alta masa. Uite aici:

„In toamna, Basescu si PDL vor schimba total formula guvernamentala, vor cere un vot de investitura in Parlament, tocmai pentru a scapa de putere, si, la palatul Victoria, va fi instalat “un micut guvern de tehnocrati”, sustine presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu.”

Dl Platon cade in picioare doar pentru ca nu sta in patru labe in fata puterii, ca tine.

ValVerde 28-06-2010 - 22:02

Daca postarile tale se vor argumente in favoarea struto-camilei economico-religioasa numita „distributism”, cred ca trebuie sa-ti lustruiesti retorica.
„Bai mucosilor” nu iti da un avantaj in dezbatere.

Oricum, mi-a placut indemnul proletar cu care inchei (citez):

„Nu fiti prosti, fiti intelepti!!

;))))))))))))))

Georgica 28-06-2010 - 22:07

Domnul Andi, sunteti tare, jos palaria, ati gandit profund. Deci, Basescu, singur si nesilit de nimeni, le zice PDL-istilor, „baieti eliberati scena ca sa vina la putere niste tipi de care nu stim nimic dar care o sa joace asa cum vor muschii nostri” Iar tehnocratii aia, sunt niste prostovani care abia asteapta sa-i cheme Base la ordin.

Ploaia care va cadea 29-06-2010 - 00:02

E limpede va buna ziua ca C. Georgescu nu poate sta in umbra lui Basescu. Uitati-va numai la CVurile celor doi si se vede diferenta. Calin Georgescu e cel mai puternic om din Romania. Restul sunt ciurucuri si penumbre.

Crede cineva ca Basescu ii va da ordine lui Georgescu? Bancuri, bancuri; basme, basme.

In primul rand ca Basescu a mintit ca nu va fi criza care e acum. Stia din 2008 de la SRI ca se va ajunge exact aici. Vasile Blaga chiar a recunoscut acum doua saptamani ca el stia din ianuarie 2009 ca salariile vor trebui taiate si a primit de atunci semnale sa le taie, dar PDListii nu au facut asta pt ca era an electoral si pierdeau alegerile.

De ce a vandut Patriciu Rompetrol? Ca sa nu il apuce criza cu toate datoriile catre stat. Nu uitati ca Patriciu a spus din 2007 !!!!! ca va fi o criza economica.

Nu l-a auzit nimeni atunci cand a spus asta.

Va fi mai rau, euro va exploda, partidele vor fi luate pe sus de miscari de strada.

tristan 29-06-2010 - 01:20

Ha, ha ha! Daca tot nu ne mai sustine Platon, macar sa tragem spuza pe turta noastra cu distributismul – sa ne folosim de el pina la capat, nu? Doar el a lansat ideea de „Romania profunda” (in A treia forta), pe care o calarim acum din greu. Pentru aia care nu s-au dezemticit inca: statul reprezentativ despre care a scris Platon nu are nimic de-a face cu apologia biciului si a birocratiei UE facuta de sustinatorii lui Calin Georgescu si ai agendei Europa 2020. Cind am citit A treia forta – Romania profunda, am sperat ca in sfirsit putinii oameni cinstiti care mai sint in tara asta vor deschide ochii si nu se vor mai lasa inselati de vorbe, ca de saptezeci de ani incoace. Nici prin cap nu mi-a trecut ca pina si ideea asta va fi confiscata tot de securisti si tehnocrati. Dar ce sa-i faci, se tot perfectioneaza: in ’45 iti luau viata, in ’50 pamintul si vitele, casa, apoi copiii – crescuti ca si cadre de nadejde…Acum sint rafinati, iti iau cuvintele, ideile, oricit de mult adevar ar fi in ele, si le mozolesc in gurile lor stirbe. Ce urmeaza – probabil gindurile, desi daca e sa ma uit la unele reactii de pe forum, gindurile multora au fost trepanate si inlocuite cu mult succes.

telegraf 29-06-2010 - 02:34

Dl Platon are dreptate sa se teama ca ceva e in neregula cu „sustenabilii” astia care se folosesc de distributism ca sa introduca pe sest alte agende. David Cameron, idolul oamenilor lui georgescu, minte:

„The number of police patrolling the streets could fall because it is not “sustainable” in the wake of government cuts, Sir Hugh Orde, one of the country’s most senior policemen, will warn.

David Cameron and his ministers have refused publicly to state that overall police numbers could fall, let alone the numbers on patrol.

Asked directly last week, Mr Cameron went no further than refusing to rule out a fall in numbers, while Nick Herbert, the policing minister, has said numbers of personnel are not the best measure of success on crime.”

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/crime/7859813/Big-cut-in-number-of-police-on-the-streets.html

Pentru Adevar 29-06-2010 - 02:59

„Doar el (MP) a lansat ideea de „Romania profunda” (in A treia forta), pe care o calarim acum din greu.”

Ideea de distributism apare intr-un paragraf in „A Treia Forta. Romania profunda” in eseul lui Hurduzeu, „O societate personalist conservatoare” la pagina 194, cu o nota explicativa despre ce este distributismul. In „A Treia Forta” nu se prezinta un model distributist de dezvoltare, nici Platon si nici Hurduzeu nu au competenta in domeniul economic. Modelul distributist al „A Treia Forta” este prezentat in antologia „Economia libertatii. Renasterea Romaniei profunde” , coordonata de John Medaille si O. Hurduzeu, unde Platon este doar unul dintre cei 15 autori. Distributismul nu a fost introdus in Romania de Hurduzeu si cu atat mai putin de Platon – el a existat in Romania inca din secolul trecut prin sistemul de cooperatie. Cea mai mare contributie la restaurarea modelului ROMANESC al distributismului o are istoricul Emilia Codru si echipa ei prin organizarea primei expozitii despre cooperatia romaneasca
http://emilia-corbu.blogspot.com/2010/05/prima-expozitie-despre-cooperatia_26.html Distributismul nu poate fi confiscat de la centru intrucat este un sistem la „firul ierbii” , ce se poate construi de jos in sus fara subventii de la stat.

Luzaru Roman 29-06-2010 - 03:17

Tristan, mai bine-ti ziceai Cavalerul tristei figuri. Emani o mahnire de sfarsit de lume… Vezi sa nu te ineci in lacrimi!
Intre tine si iubirea ta, Romania profunda, ai pus un palos, ca nu cumva sa o intinezi trecand la actiune. Iar acum jelesti. Incinge palosul si tanguieste-te, tristan.

Gunny 29-06-2010 - 03:58

@ #25:

Mircea Platon vorbeste despre deturnarea Romaniei profunde, iar tu zici ca ba nu, distributismul nu-i apartine lui M.P. Se suprapun cele doua, sunt identice? Atunci de ce le confunzi? Doar ca sa dovedesti oamenilor ca poti deturna orice, oricit?

Catre redactie 29-06-2010 - 04:14

Jumatate sau mai mult din postarile la acest articol apartin lui Mircea Platon. Redactia poate sa verifice. Din postarea lui MP sub numele de „tristan” se afla atacuri directe la persoana demne de Vadim Tudor: „Acum sint rafinati, iti iau cuvintele, ideile, oricit de mult adevar ar fi in ele, si le mozolesc in gurile lor stirbe.” De ani de zile, MP si-a facut o specialitate in a injura cititorii care nu sunt de acord cu el si adversarii de idei in comentariile la propriile lui articole.

Hans 29-06-2010 - 04:45

Da’ ce, vreti sa le scrieti voi pe toate?

oblioo 29-06-2010 - 05:04

In ceea ce priveste distributismul, care a fost manipulat in fel si chip, in ROMANIA. Este o conceptie catolica onorabila, omeneasca, echitabila, care necesita un minim de constiinta, si care nu poate avea alt deznodamant, decat unul fericit. DAR, evrei, precum cei pe care domnul Mircea Platon ne-a facut sa facem cunostiinta, spre exemplu domnul Blond, au alte planuri… Sa detectezi si sa te feresti de un evreu este de o importanta EXISTENTIALA..EI vor sa-si salveze SISTEMUL. Care ii pune pe ei in fruntea bucatelor, desi ei nu merita… Si s-au gandit sa inlocuiasca un sistem represiv, cu unul popular, dar care va duce la acelasi desnodamant… Pentru ca boul este sistemul monetar, sistemul financiar, iar caruta este reprezentata de mijloacele de productie… INTOTDEAUNA PRIMEAZA SISTEMUL FINANCIAR… Adica banul.. De unde vine banul ? Cui datorezi tu, ca roman, bani ?
Cui datoreaza Romania bani si cum de s-a intamplat asa ceva ? N-ar fi cazul sa aflam ? Dar pentru a afla asa ceva, trebuie sa cerem… Sa cerem sa aflam, de la regele nostru neinscaunat, cimentat pe functie si intotdeauna adulat, dar principalul responsabil pentru tot ceea ce s-a intamplat in ultimii 20 de ani… MUGUR ISARESCU… Vrem respunsuri si explicatii…

1 2 3 4

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult