Acasa Breaking News Rapid – Unirea Urziceni 1-1

Rapid – Unirea Urziceni 1-1

scris de Ziua Veche
5 afisari

.La aceasta ora se desfasoara meciul de fotbal dintre Rapid si Unirea Urziceni din etapa a XIX – a din Liga I. In minutul ‘9, Rapid a deschis scorul prin Adrian Iencsi.

UPDATE

In minutul ’44, Marius Bilasco a inscris pentru Unirea Urziceni.

La pauza scorul este Rapid – Unirea Urziceni 1 – 1.

Scorul de la pauza s-a mentinut pana la final, partda terminandu-se la egalitate.

0 comentariu

Un baiat de baiat 29-06-2010 - 05:19

In editoriale, MP este baiat educat,sclipitor de inteligent, smerit, ortodox, indignat de ce se petrece in Romanica, sub anonimat, un mardeias de mahala.

jan dinu 29-06-2010 - 05:33

Trebuiesc sculati shi de nu doresc
„schimbati imnul national „…
JD-USA

jan dinu 29-06-2010 - 05:54

Rar de sunt razboaie …
Transeele au disparut
Acum acontul te jupoaie
Pina intri in mormint !

Shi popii te amaneteaza …
Cu versete care nu le intelegi …
Nirvana te mai consoleaza
Nu sta in latzul lor de legi !…
JD

oblioo 29-06-2010 - 06:34
David Veness 29-06-2010 - 06:36

Ia mai bagati niste tricouri cu „Romania profunda”, ca sa vada toata lumea si cit de adepti sinteti, si cit de onesti.

Liviu 29-06-2010 - 09:03

Inca un tanar isi pierde de tot speranta in tara asta dupa ce a incercat o ultima varianta care parea dintre cele normale … Inca de la inceputul editorialului formularea „Romania e plina …” mi-a adus aminte de o „zicala” triviala din copilarie: „Plina ca WC-ul de rahat !”

Intr-adevar sunt foarte multi „rahati” si multi balacitori in rahat care nu se multumesc sa stea linistiti ci improsca in stanga si in dreapta ! Cei care se considera mai „spalati” sunt de fapt in niste galerii pe care le sapa asiduu si din care nu mai au cum sa iasa ca ar intalni in calea de intoarcere toti rahatii pe care i-au facut pe drum, rahati pe care insa ii intalnesc cei care-i secundeaza … Galeriile pe care le sapa vor duce inevitabil in groapa unui WC (este si o caricatura celebra in acest sens cu un detinut care incearca sa evadeze) si astfel vor iesi si ei la suprafata, in adevarata lor „forma” !

Cat priveste desteptaciunea si prostia eu zic ca cele ce s-au intamplat in acesti 20 de ani nu demonstreaza (obiectiv, fara niciun dubiu) decat un singur lucru: prostie dusa la rang de mare smecherie ! Si asta datorita minciunii generalizate in care ne balacim „natural”. „Starea de fapt” din Romania este minciuna, minciuna „naturala” care ne place noua romanilor atat de mult, minciuna intretinuta de smecheri si care este motivata de nu stiu ce „factori externi”, si in fine minciuna venita din exterior care are rolul ei bine stabilit si pentru care la noi se fac cheltuieli minime ! Aceste 3 componente ale minciunii se potrivesc de minune la sufletul de sluga al romanului. Daca romanul va inceta vreodata sa se minta pe el insusi, daca va reusi vreodata sa inteleaga ca este mintit intentionat si daca va reusi vreodata sa vada minciunile evidente care i se servesc constant, atunci poate ca va iesi din acest marasm.

Orice l-ar fi motivat pe dl. Platon sa nu mai scrie aici este pentru noi o pierdere. Va multumim totusi pentru cele ce le-ati scris pana acum !

oblioo 29-06-2010 - 11:00

Romanii sunt cei mai harnici dintre arieni. Eu si altii i-am observat in starea in care nu erau sclavi, ca sa putem sa spunem asa ceva. Doar asiaticii au o putere de munca mai mare ca a romanilor. Nu stiu care mai este starea de sanatate a romanilor, dar cred ca au ramas sanatosi si hiperactivi.
Intr-adevar, romanii nu inteleg conceptul de onoare, cu tot ce decurge de aici, mandrie, respect de sine, demnitate si daca nu exista o autoritate superioara, nu sunt capabili sa incheie un contract minim avantajos pentru ei. Romanii sunt in fond, un popor de oameni buni si de aceea foarte usor de fraierit..Ei nu sunt capabili sa inteleaga cat de dur se pun problemele in ziua de astazi….
http://www.youtube.com/watch?v=N9486KvMjfU

Cornel 29-06-2010 - 12:36

Din cate se vede, nivelul adversarilor d-lui Mircea Platon a facut ca orice replica sa fie de prisos.

ioan munteanu 29-06-2010 - 12:39

De mai bine de jumatate de an iti tot sugerez „punctul”. Nu pot decat sa ma bucur pentru sufletul tau.
Pastreaza-l frumos, in Adevarul care este si Calea si Viata. Restul nu reprezinta – asa cum ai intuit, decat un semn de punctuatie, care pentru infinit ramane doar un finit nedefinit (Trei puncte)

tamplarul 29-06-2010 - 13:43

Pai nu poti sa fii gentleman cand esti atacat de maidanezi pociti si agresivi.

Viorica Ianc 29-06-2010 - 15:27

Tinerete ! Frumoasa esti !
Succes , noroc si sanatate incepand de…amu !
Se spune in Apuseni !
Cred ca pot sa va mai citesc si peste 10 ani !

jan dinu 29-06-2010 - 17:16

Acolo mu mai aveti vre-o shansa de
supravietuire biologica !

Jan Dinu – Portland – Oregon

Povestitorul 29-06-2010 - 22:54

Maidanezi pociti si agresivi? Bine Tamplarule, tu ai vrut-o! Hai sa-ti spun o povestioara despre mardeiasul de mahala Cand era tanar, mardeiasul de cartier ii platea pe tigani sa nu-l trozneasca. Apoi, sa se racoreasca, il snopea in bataie pe premiantul clasei care nu mai era colegul sau, un copil, ci maidanezul pocit, utecistul cel stirb. La maturitate, mardeiasul s-a obezit si nu mai are putere in pumni. Violenta o savureaza doar la televizor. I-a ramas insa vie dorinta de razbunare, veninul si inclinatia patologica spre violenta. Desigur, dupa logica revolutionara, violenta si insulta sunt permise cand este vorba de dusmanii de clasa. Gentlemen pot fi doar revolutionarii intre ei.

old russian 30-06-2010 - 00:11

si un vecin de-al meu avea un var care facea pipi in pat la doi ani. dar colportarea de povesti din astea bizare suna a tehnica securista. din pacate, asa se lucreaza in romania. informatorii, politrucii si persoanele de sprijin sunt inca printre noi, cu noi. si se ocupa cu chestii de genul asta, calomnii, lansari de zvonuri. daca la altceva nu sunt buni, ce sa-i faci. cooperatia = „cooperativa ochiul si timpanul”?

octavian 30-06-2010 - 00:15

domle, e unii acilea care se poarta ca si cum ar fi fost parasiti la altar. iacata ca si mel se certa cu amanta si se balacareste acu:

http://news.yahoo.com/s/ap/20100629/ap_on_en_mo/us_people_mel_gibson_6

ce taraboi!

1 2 3 4

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult