Acasa Breaking News Record mondial: Mutu hat-trick la dopaj!

Record mondial: Mutu hat-trick la dopaj!

scris de Ziua Veche
2 afisari

Pe 17 octombrie 2004 „Mail on Sunday” a anuntat ca Adrian Mutu, care evolua la Chelsea Londra a fost depistat pozitiv la un test antidoping efectuat in luna septembrie.Pe 28 ianuarie 2010 Comitetul Olimpic Italian (CONI) anunta ca jucatorul clubului Fiorentina a fost gasit dopat in urma unul control efectuat pe 10 ianuarie 2010.Pe 29 ianuaria 2010, acelasi CONI arunca bomba:  Mutu a fost gasit din nou dopat pe data 20 ianuarie 2010.

 

„CONI comunica faptul ca, in urma testelor efectuate de Laboratorul din Roma, s-a descoperit un rezultat pozitiv. In urma analizarii primului esantion s-a descoperit prezenta de metaboliti ai sibutraminei in cazul lui Adrian Mutu, in urma unui control antidoping dispus de Comisia de control antidoping pe data de 10 ianuarie 2010, la Florenta, cu ocazia meciului de campionat Fiorentina – Bari”, se arata in comunicatul CONI din 28 ianuarie. „(CONI) anunta ca, in urma examinarilor efectuate de catre laboratorul din Roma, s-a constatat un caz de dopaj. Primul esantion analizat a relevat prezenta de metaboliti ai sibutraminei la Adrian Mutu, in urma controlului antidoping efectuat la cererea Comitetului de Control Antidoping, pe data de 20 ianuarie 2010, la Florenta, cu ocazia meciului din Cupa Italiei dintre Fiorentina si Lazio Roma „, a comunicat vineri CONI. Fiorentina anunta pe site-ului oficial ca substanta pentru care Mutu a fost gasit dopat nu i-a fost administrata de medicii echipei si ca atacantul si-a administrat-o  fara sa informeze staff-ul echipei. Informatia a fost confimata de mama jucatorului. Aceasta a declarat pentru Telesport, ca fiul sau a luat medicamentul pe care ea il folosea pentru a slabi. Ea sustine ca a uitat pastilele care i-a putea incheia cariera „Briliantului”, in casa acestuia si ca el si le-a administrat dupa ce a citit prospectul pe care scria ca produsul este unul naturist si nu preciza nicaieri ca ar contine substante interzise. Comitetul Olimpic Italian anunta de asemenea ca a dat curs solicitarii procurorului antidoping al Tribunalului National Antidoping de suspendare a atacantului echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, depistat pozitiv cu sibutramina la testul efectuat pe data de 10 ianuarie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult