Acasa Breaking News Reparatii doar pe RCA-ul soferului vinovat

Reparatii doar pe RCA-ul soferului vinovat

scris de Ziua Veche
4 afisari

Companiile de asigurari vor sa ne interzica sa ne mai reparam masinile cu asigurarea CASCO, daca o putem face pe RCA-ul soferului vinovat, anunta stirileprotv.ro.In momentul de fata puteti alege sa va reparati masina cu ajutorul politei CASCO, urmand ca asiguratorul sa isi deconteze reparatia de la compania unde soferul vinovat a incheiat polita obligatorie. Lucrurile se schimba in cel mai scurt timp, anunta autoritatile. Daca acum piata este suficient de matura si cei care vand RCA sunt toti de acord cu aceasta modificare, n-avem nicio problema sa o acceptam„, spune Angela Toncescu, presedinte CSA. Consecintele le vor suporta insa tot asiguratii. „Un client care are polita facultativa CASCO mai avea o sansa sa isi recupereze dauna. Daca nu si-o recupera pe RCA, si-o recupera pe CASCO. Daca clientul nu va avea bani sa garanteze lucrarea, eu sunt convins ca service-ul nu se va mai apuca de acea lucrare„, a declarat Cristian Muntean, presedinte al Asociatiei Service-urilor Independente.

0 comentariu

sorge 30-06-2010 - 19:29

Rusia nu si doreste o apropiere prea mare de America .
Si atunci rezilieaza contractul .

Huhu sulangiul 01-07-2010 - 17:05

Halal.

mihail 01-07-2010 - 21:10

O prostita de careva, rusii spioneaza mental tot ce vor ei, nimic nu le scapa, sunt cei mai tari si gata. Americanii sunt pe loc doi, poate trei, ca mai sunt si chinezii.Nu de Americani se tem rusii ci de chineji.Si nu se tem. Eu stiu pt ca am primit destula instructie la rusi.Economicul e una, teama e altceva.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult