Acasa Breaking News Reuniunea Comitetului Militar al NATO

Reuniunea Comitetului Militar al NATO

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Amiralul dr. Gheorghe Marin, seful Statului Major General, participa, in zilele de 26 si 27 ianuarie, la reuniunea Comitetului Militar al NATO la nivelul sefilor de stat major general (ai Apararii) din tarile membre, se arata intr-un comunicat al MApN. Reuniunea  se desfasoara la Bruxelles.

  

 

 

In cadrul reuniunii vor fi abordate stadiul si perspectivele in ceea ce priveste elaborarea Noului Concept Strategic al NATO, operatiile conduse de Alianta, dezvoltarea parteneriatelor, precum si prioritizarea cerintelor militare ale organizatiei si asigurarea resurselor pentru ISAF.
In timpul activitatilor din cadrul reuniunii, membrii delegatiei oficiale vor discuta si despre stadiul si perspectivele transformarii fortelor armate, precum si oportunitatile si directiile de dezvoltare a relatiilor de cooperare militara.

Comitetul Militar este cea mai Inalta autoritate militara destinata sa asiste si sa consilieze organismele de conducere politico-militare ale NATO: Consiliul Nord-Atlantic, Comitetul pentru Planificarea Apararii si Comitetul pentru Planificarea Nucleara.

0 comentariu

nedumeritul 16-06-2010 - 21:00

Fratilor, astia sunt programati din familei sa se dea cu oricine, numai sa ramana la putere. Nu mai e niciun secret din faptul ca tismaneanu, 22, ID sunt de stanga. Pai nu fac ei propaganda feminismului cu Iulia Motoc? Uite aici stangism a la “drepturile femeii” la ONU: http://tismaneanu.wordpress.com/2009/04/23/o-noua-carte-de-iulia-motoc-lansare-la-onu/

ID: http://www.ideiindialog.ro/autor_116/iulia_motoc.html

22: http://www.revista22.ro/h-r-patapievici-si-liberalismul-moderatiei-4743.html

Ii place la nebunie lui Tismaneanu feminismul cules de Iulia Motoc in cartea ei prezentata la ONU in care apar articolele tutoror socialistelor din Romania, de la Corina Cretu si Mihaela Geoana pana la Roberta Anastase.

Parpanghel 17-06-2010 - 07:30

In sfarsit a fost gasit viitorul tap , ispasitor, potoc a dat o lovitura, in timp. Istoria este si ea CICLICA,cu conditia sa nu fi invatat din ea POPORUL. Asa sa fie oare ,capul lui MOTOC la mezat de un …potoc????

1 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult