Acasa Breaking News Rusia amana livrarea sistemelor S-300 in Iran

Rusia amana livrarea sistemelor S-300 in Iran

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Rusia a anuntat miercuri amanarea din cauza „unor probleme tehnice” a livrarii in Iran a sistemelor antiracheta S-300, a doua zi dupa vizita la Moscova a premierului israelian Benjamin Netanyahu, potrivit Interfax.


„Intarzierea este cauzata de probleme tehnice. Livrarile vor fi realizate dupa ce acestea vor fi rezolvate”, a indicat directorul adjunct al Serviciului rus pentru cooperarea militaro-tehnica, Aleksandr Fomin, pentru agentia rusa intr-o declaratie din New Delhi, unde Rusia este prezenta la Salonul militar „India-2010”. El nu a precizat despre ce probleme tehnice este vorba si nici durata rezolvarii lor, noteaza Interfax, citate de Agerpres.
„In ceea ce priveste vanzarile de arme, noi tinem cont de ingrijorarile tuturor partilor si ne asteptam ca si Rusia sa faca acelasi lucru”, a declarat Netanyahu intr-un interviu pentru cotidianul rus Kommersant publicat miercuri.
Intrebat daca problema sistemelor S-300 a fost evocata in timpul convorbirilor purtate cu presedintele rus Dmitri Medvedev, premierul Netanyahu a raspuns: „declaratiile (presedintelui Medvedev) au fost foarte importante, dar nu as vrea sa intru in detalii”.

Tarile occidentale si Israelul cer de mai multe luni Rusiei sa renunte la livrarea catre Iran a acestor controversate sisteme, in pofida contractului semnat intre cele doua parti pe acest subiect.

0 comentariu

Moromete 21-06-2010 - 17:08

Pana implementati voi masurile trece criza de la sine sau ramanem in mocirla pe veci !! Va ganditi sa profitati de criza si sa mai privatizati cate ceva, mai un comision mai o vila, mai o masinuta etc…Cardul ptr IMM s-ar putea numi In MeMoriam ptr afacerile de odinioara; Daca participa si Vuvuzelescu Sebastian e moarta din fasa sigur o sa iese un card cu colturile taiate !

IMM 21-06-2010 - 21:30

LEUL SUS = ADIO EXPORTURI, DOBINDA DE REFERINTA SUS = ADIO FINANTARE !!cu asta a omorit BNR cu isarescu in frunte mai toate IMM-urile ! Daca nu opreati finantarea imm-urilor, nu mai era nevoie de imprumuturi , fiidca statul ar fi incasat destul ,nu mai induceti oamenii in eroare : BNR A DISTRUS ECONOMIA ROMANIEI. Paltiti cu parte din banii din BNR .vindeti parte din rezerva de aur BNR ca pretul este la limita maxima (asa a facut anglia) Banca Nationala (in frunte cu isarescu) a ingenunchiat romania ( cu dobinda de referita care este de 10 ori mai mare ca in UE) . banii de la BNR unde sunt ? nu cumva rezerva asta maaare este mai mult „creante” ???CE ESTE CU BANII din Banca Nationala, BANII ROMANIEI ! indatorati statul de pomana cind BNR are bani in depozit …ARE SAU NU ARE? ARE CUMVA NUMAI CREANTE SI NU LICHIDITATI?? ! ati DISTRUS toate IMM-urile care nu mai pot si nu au mai putut imprumuta capital de lucru decit la dobinzi de 15 ori mai mari ca in UE , leul sus= adio exporturi , nu putem sa concuram cu cei care imprumuta capital de lucru la o dobinda de 3-5% (din tarile UE) .
La data de iunie10.2010 —- Banca Centrală Europeană (BCE) a menţinut, azi, dobânda de politică monetară la nivelul minim record de 1%, a declarat un purtător de cuvânt al instituţiei citat de AFP, relatează Hotnews. Dobânda de refinanţare, care este, teoretic, barometrul creditelor în cele 16 ţări ale zonei euro, staţionează la acest nivel din luna mai 2009. BCE a început să reducă dobânda de politică monetară în luna octombrie 2008, de la 4,25% la nivelul actual de 1%, după ce criza economică a afectat puternic economia zonei euro.
CITESTE AICI MAI MULTE :.. http://www.scribd.com/arbitraj

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult