Acasa Breaking News Rusia asteapta explicatii si de la Bulgaria in cazul scutului antiracheta

Rusia asteapta explicatii si de la Bulgaria in cazul scutului antiracheta

scris de Ziua Veche
2 afisari

. Rusia asteapta explicatii si de la Bulgaria privind aderarea surpriza a Sofiei la noul proiect de aparare antiracheta al SUA in Europa, a declarat duminica, in Nicaragua, ministrul rus al Afacerilor externe, Serghei Lavrov, citat de France Presse.


”Asteptam explicatii, ne-au fost promise”, a declarat din capitala Nicaraguei seful diplomatiei ruse, citat de agentia RIA Novosti si Agerpres. Lavrov a mai precizat: ”I-am intrebat deja pe partenerii nostri americani prin intermediul ambasadorului nostru ce semnificatie are acest lucru si privind faptul de a sti de ce ne-am aflat in fata acestei surprize bulgare, dupa surpriza romana”.
Premierul bulgar Boiko Borisov s-a declarat vineri in favoarea unei participari a tarii sale la scutul antiracheta american daca Uniunea Europeana isi va da acordul.
Potrivit ambasadorului SUA in Bulgaria, James Warlick, unele intrevederi neoficiale pe aceasta tema se afla inca ”in prima faza”.

0 comentariu

sknhd 21-06-2010 - 11:24

Stimate domnule Petrescu, Iranul nu are cum sa promoveze anti-semitism pentru ca si arabii si evreii sunt semiti!!! Iranienii se considera ne-semiti ci persani, neam indo-european la origine ca sa nu zic arian, desi mare parte din ei – 90% – au trasaturi semite. Oricum acuzatia de anti-semitism asupra unui popor din Orientul Mijlociu este ridicola, majoritatea locuitorilor acestei zone fiind semiti. Termenul corect ar fi fost anti-sionism!

Dany Rom 21-06-2010 - 11:53

cauta definitia in vocabularul Oxford sau Webster, ai sa afli ca e numai ura contra evreilor, nu contra celorlalti semiti.

Banu Maracine 21-06-2010 - 16:58

Dictionarul Webster incadreaza antisemitismul la ura rasiala, ca si cum poporul evreu ar fi o rasa in sine. Ce sa faci, asta e cand si dictionarele trebuie sa fie „corecte politic”. Altfel foarte interesant articolul.

Yusuf Muhamad 02-07-2010 - 02:53

Alah is great!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult