Acasa Breaking News S-a pierdut un rechizitoriu din dosarul lui Patriciu

S-a pierdut un rechizitoriu din dosarul lui Patriciu

scris de Ziua Veche
6 afisari

Din dosarul Rompetrol in care omul de afaceri Dinu Patriciu este judecat pentru infractiuni de natura economica s-a fost pierdut un rechizitoriu, conform Agerpres. In aceste conditii magistratii Tribunalului Bucuresti au amanat din nou, vineri, dosarul Rompetrol. Judecatorul Constantin Marino Marin a suspendat procesul o ora si jumatate, timp in care grefierii au cautat rechizitoriul respectiv, dar fara succes. Judecatorul i-a anuntat pe avocati si inculpati ca sunt probleme la sistemul informatic, iar rechizitoriul nu a fost gasit. Procesul a fost amanat pentru sfarsitul lunii martie. Patriciu a fost trimis in judecata de procurorii DIICOT in septembrie 2006 entru savarsirea unor infractiuni precum: delapidare, spalare de bani, asociere la savarsirea de infractiuni, manipularea pietei prin tranzactii sau ordine de tranzactionare, dezvaluire de informatii privilegiate, spalare de bani si initiere sau constituire a unui grup infractional organizat.

0 comentariu

lica 02-07-2010 - 05:22

Niciodata nu va putea sa se pronunte mult iubitul si sti(g)matul tovaras presedinte Basescu la fel. Mai degraba o face ca Eltin , la vreme bahica.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult