Acasa Breaking News Schumacher mai rapid decat Alonso

Schumacher mai rapid decat Alonso

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Faimosul pilot german Michael Schumacher, in prezent la echipa Mercedes GP, a reusit sa il devanseze pe cel care i-a luat locul la Ferrari, Fernando Alonso. In testele de pe circuitul spaniol Jerez, “Shumi” a realizat un timp de 1:21.907, in timp ce Alonso a fost chiar in spatele sau la 1:21.928.


Cel mai rapid pilot de pe circuit a fost Sebastian Buemi, de la echipa Toro Rosso urmat de Jenson Button, McLaren si Nico Hulkenberg, Williams, anunta Hotnws.ro.

 

 

 

Teste Jerez, sesiunea de dimineata:

1. S. Buemi (Toro Rosso) 1:20.026 (58 tururi)
2.
J. Button (McLaren) 1:20.618 (29 tururi)
3. N. Hulkenberg (Williams) 1:21.565 (28 tururi)
4. M. Schumacher (Mercedes GP) 1:21.907 (60 tururi)
5.
F. Alonso (Ferrari) 1:21.928 (79 tururi)
6. R. Kubica (Renault) 1:22.129 (43 tururi)
7. V. Liuzzi (Force India) 1:23.004 (37 tururi)
8.
M. Webber (Red Bull) 1:23.164 (60 tururi)
9. K. Kobayashi (BMW Sauber) 1:23.190 (41 tururi)
10. T. Glock (Virgin) 1:29.964 (11 tururi).

0 comentariu

Adrian D 26-06-2010 - 13:02

Ti-ai intrebat iconitele cand mai are timp Seful Statului Major sa mai faca si pe profesorul? Crezi ca o astfel de functie este part time?

iordanescu 26-06-2010 - 13:24

Atunci cand ne scriem la titlul stiintific calitatea de doctor este imperioas necesar sa se specifice profesia.Priviti parafele medicilor. Pe toate se specifica ” inaintea numelui este scris dr. iar pe randul urmator se specifica : medic, medic specialist, medic primar, doctor in medicina. Oare este intamplator ? Nu. Asa este corect. Trebuie deci scris : colonel, profesor universitar (numele si prenumele)iar pe randul doi – doctor in stiinte militare -sau etc.
La cele scrise mai sus mai era un exemplu : daca citim Monitorul oficial vadem ca toate semnaturile NU poarta titluri stiintifice. De ex.: Guvernatorul Bancii Nationale Mugur Isarescu, simplu, clar si corect.
Ma gandesc ce se poate intampla daca un cadru de conducere din armata are si titlul de Doctor honoris causa.
Domnule, la noi fudulia e mare.
Ma intreb care este calitatea si eficienta conducerii in trupele NATO pentru ca nu am auzit de niciun comandant- profesor universitar doctor – Poate este dar nu se spune si nu se scrie acolo si unde nu trebuie.

iordanescu 26-06-2010 - 13:44

In institutele de invatamant NATO si in comandamentele NATO mai sunt cazuri in care personal civil din armata si civili din afara armatei,barbati sau femei, fara nicio pregatire militara, pe baza a doar unei lucrari (povesti cu articole publicate) sa obtina titlul de Doctor in stiinte militare ?
Mai exista in universitatile din Europa situatii in care absolventul unei facultati de sociolagie sa sustina si sa obtina, doctoratul in istorie(ca ex),sau absolvent de filologie sa obtii doctoratul in religie ?
In universitatile ramanesti se poate. Studenti francezi, sunt dati afara de la medicina in Franta pentru ca nu trec examenele, dar la noi primesc diploma.
Fiind in NATO, sunt de acord cu ideea – asa e la ei, asa trebuie sa fie si la noi – Dar invers nu merge pentru ca ne facem de rasul NATO

Stietot! 26-06-2010 - 14:51

Domnule „Iordanescu”,
Nu stiu daca autorul misivei va va raspunde sau nu. Ingaduit-mi, insa, si mie o …parere. Aveti dreptate in consideratiile exprimate documentat si decent, dar… Dar numai ca eu am vazut in preambulul si in finalul scrisorii dlui CP o ironie impinsa la maxim, un sarcasm neiertator, o ridiculizare exemplara a unui personaj care considera ca… „HAINA” e totul, ca doar aceasta il face pe om. Or, am vazut, haina sa, de sef al SMG, in cazul de fata, dar si in multe alte situatii,nu face doi bani. Pentru ca ceea ce se mai spune din cand in cand – „fie omul cat de prost, mintea-i vine dupa post”, uneori pune in lumina esecuri istorice. Precum in cazul de fata!

Tetentius The Young 28-06-2010 - 19:41

Abia acum, sub conducerea „inteleapta” a lui Basescu si a „sinistrei” sale blonde s-a descoperit ca aceasta asa zis prestigioasa institutie se trasnforma in fabrica de diplome? Pana acum, de 1000 de ani incoace a fost cea mai si cea mai si am aflat noi abia acum?

grigoras 29-06-2010 - 17:55

in sfarsit, mai are cineva curaj sa scrie ceva drept in fata conducatorilor. bravo domnule colonel! am spus demult ca aceste titluri sunt rusinoase, acum a iesit adevarul la iveala. copiaza ca disperatii din mai multe carti, numai sa scrie dr. inaintea functiei si sa ia bani.
rusine sa va fie !

1 2 3

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult