Acasa Breaking News Sefii TVR aproape de demitere

Sefii TVR aproape de demitere

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Raportul de activitate pe 2008 al postului public de televiziune a fost respins de comisiile de specialitate ale Parlamentului, dupa ce parlamentarii PSD si PNL s-au retras din sala.


Daca si plenul celor doua Camere va fi de acord cu respingerea Raportului atunci, conform legii, actuala conducerea a Societatii Romane de Televiziune (SRTV) este demisa. Presedintele-director general al SRTV Alexandru Sassu, fost parlamentar PSD, sustinut de liberali pentru a conduce postul public de televiziune, a absentat de la discutiile din Comisie, invocand faptul ca este in concediu medical. Social-democratii si liberalii au insistat ca discutiile privind activitatea postului public de televiziune sa aiba loc doar in prezenta lui Sassu, insa democrat-liberalii au amintit faptul ca si in alte randuri seful TVR nu a dat curs invitatiei, invocand probleme de sanatate. Decizia finala in privinta conducerii televiziunii publice urmeaza sa o ia plenul reunit. Raportul de activitate pe anul 2008 al Societatii Romane de Radiodifuziune, precum si cel privind activitatea Agentiei nationale de Presa Agerpres, pe acelasi an, au primit votul favorabil al Comisiilor de cultura.

0 comentariu

sanda 21-06-2010 - 15:14

Mi se pare mie sau numara aceeasi bancnota de fiecare data? Sau e din cauza siteului?:))

Irina 21-06-2010 - 19:31

n-am uitat… dar personaju cica e pe moarte, da coltu. Sigur mai vrei sa mai scriu ? Mi-e teama ca-si face sange rau si na… am mustrari dup-aia

gogu 22-06-2010 - 08:55

Onoare sa fie, dar sa stim si noi! Pe onoarea mea!

PS Incercati sa nu mai gresiti pentru ca saptamana viitoare plec din tara cu ceva treaba si nu voi mai avea timp sa va citesc. Dar ma intorc la toamna, sper sa fie liber postul!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult