Acasa Breaking News Sexul pe planeta

Sexul pe planeta

scris de Ziua Veche
48 afisari

 

.In Suedia, sunt cele mai multe femei bisexuale, in Brazilia, au loc cele mai lungi partide de sex, iar San Francisco este cel mai pervers loc din punct de vedere al placerilor carnale. Jurnalistii de la tabloidul The Sun au facut un top


cu tarile in care partidele de sex sunt cele mai incitante. In urma acestui studiu, acestia au stabilit ca femeile din Noua Zeelanda si barbatii din Austria au cei mai multi parteneri sexuali in decursul vietii, 20.4 parteneri, respectiv 29.3 partenere.
In materie de clipe de placere petrecute in pat, barbatii germani au fost declarati cei mai slabi amanti, iar spaniolii, cei mai buni. In ceea ce priveste durata unui act sexual, thailandezii sunt cei mai nefericiti, cu o medie de 10 minute, iar brazilienii petrec peste 30 de minute in pat alaturi de partener. Jurnalistii britanici au evidentiat in studiul lor ca femeile din Australia au cei mai mari sani din lume, producatorii de sutiene trebuind sa creeze un numar special pentru continentul cangurilor. In Indonezia, de sapte ori pe an, in cadrul unei sarbatori numite “Pon”, locuitorii fac un pelerinaj la un munte sacru, unde isi fac de cap cu necunoscuti. Legenda spune ca, daca te culci cu aceeasi persoana de sapte ori, toate dorintele si rugaciunile lor se vor indeplini. De partea cealalta a planetei, francezii sunt cei mai perversi europeni. Un procent de peste 40% dintre cetatenii din Hexagon au luat parte la orgii, iar 27% dintre ei si-au schimbat partenerii. De asemenea, in Franta, conform aceluiasi studiu, se specifica si faptul ca locuitorii au parte de cel mai mult sex oral.
Indienii erau cei mai mari utilizatori ai unei linii erotice, astfel incat guvernul a trebuit sa dea un decret prin care aceasta a fost inchisa. Desi se afla in Tara Sfanta, Tel Aviv-ul este orasul cu cele mai multe bordeluri. Se estimeaza ca, pe strazile orasului, se gasesc aproximativ 250 de astfel de stabilimente. Unii dintre cei mai conservatori europeni, englezii din Upminster, cheltuiesc de 8 ori mai mult decat ceilalti locuitori ai statului pe jucarii sexuale si DVD-uri pentru a-si sprijini viata sexuala.

0 comentariu

pompiliu bota 01-07-2010 - 19:56

de cînd guvernul ordonă justiţiei?

pompiliu bota 01-07-2010 - 20:02

Protocol nr. 7 din 22/11/1984
Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 135 din 31/05/1994
la Convenţia…
ARTICOLUL 3
… persoana care a suferit o pedeapsă din cauza acestei condamnări este despăgubită conform legii ori practicii în vigoare în statul respectiv,

Uncu 02-07-2010 - 10:50

Este greu de inteles si de acceptat o atare decizie care incalca orice logica a principiilor reparatorii in Justititie. Fara sa intru aici in detalii – o voi face in mass media – voi sublinia doar ca cei care au elaborat si adoptat o atare Ordonanta sfideaza si batjocoresc suferinta celor care au fost urmariti, anchetati, torturati fizic si psihic, incarcerati si mutilati social, psihologic, emotional de catre fosta Securitate. Evident, nici unul dintre cei care au elaborat si adoptat o atare ticalosie legislativa NU a fost arestat de Securitate. Fostii detinuti politici si familiile acestora sunt batjocoriti cu despagubiri derizorii iar fostii tortionari, cadrele fostei Securitati si familiile acestora se bucura de pensii exceptionale, posturi bine platite in firme infiintate si finantate de fosta Securitate!
Guvernul a stabilit, asadar, plafonul nivelului de suferinta la 10.000 de euro/cap de victima. Felicitari! Cu ce drept, domnilor guvernanti? In Romania, ticalosia este ridicata la rang de politica de stat!

Voi reveni!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult