Acasa Breaking News Silviu Ionescu acuza autoritatile din Singapore ca i-au inscenat accidentul

Silviu Ionescu acuza autoritatile din Singapore ca i-au inscenat accidentul

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Diplomatul roman Silviu Ionescu, insarcinatul cu afaceri in Singapore retras de la post dupa implicarea sa intr-un accident soldat cu moartea unei persoane si ranirea altor doua, a declarat pentru presa din Romania ca respectivul accident a fost inscenat de guvernul din Singapore, conform agentiei AsiaOneNews.


Potrivit aceleiasi surse, diplomatul roman ar fi declarat ca autoritatile din Singapore i-au inscenat accidentul, deoarece il banuiesc de faptul ca ar transmite Romaniei informatii referitoare la chestiuni politice interne. Ionescu ar fi amintit si de un  incident similar, petrecut in anul 2007, cand a scapat de ancheta din lipsa de probe. AsiaOneNews sustine ca declaratia diplomatului roman se regaseste si in cererea transmisa joi de ministerul de Externe din Singapore, catre ambasadorul roman Aurelian Neagu, prin care se solicita revenirea la Singapore a lui Ionescu, pentru ancheta din 10 martie. Ministerul de Externe ar fi precizat in solicitare faptul ca declaratiile diplomatului roman reprezinta acuzatii grave la adresa guvernului din acest stat.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult