Acasa Breaking News Sisu, cu praf pe portativ

Sisu, cu praf pe portativ

scris de Ziua Veche
8 afisari

.Tudor Sisu, fost membru al formatiei hip-hop La Familia, a fost condamnat, vineri, de Tribunalul Bucuresti la patru ani de inchisoare, pentru trafic de droguri (heroina), sentinta putand fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti. Totodata, instanta a mai decis, in dosarul din 2006, interzicerea unor drepturi in cazul lui Tudor Sisu. 


Sisu, alaturi de alte 15 persoane, este acuzat de constituire de grup infractional, toti fiind arestati preventiv in mai 2006 si trimisi in judecata in luna noiembrie a aceluiasi an. Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) din cadrul Parchetului instantei supreme i-au acuzat pe cei 16 ca intr-un an au distribuit in Bucuresti aproximativ 40 de kilograme de heroina, potrivit Mediafax. Tudor Sisu a mai fost inchis pentru trafic si detinere de droguri de mare risc. Sisu fusese arestat in octombrie 2003, la cateva zile dupa ce Politia a prins doi traficanti de stupefiante din Targoviste si a facut o perchezitie in apartamentul lui. El a fost eliberat in octombrie 2005, iar in mai anul urmator a fost din nou arestat.  

In 25 septembrie 2009, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Ploiesti au dispus inceperea urmaririi penale fata de Tudor Sisu, intr-un alt dosar, pentru cultivarea, producerea, fabricarea, cumpararea sau detinerea de droguri de mare risc pentru consum propriu. De asemenea, DIICOT a luat masura obligarii de a nu parasi localitatea de domiciliu pentru 30 de zile impotriva lui Tudor Sisu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult