Acasa Breaking News Socant! I-au scos din ochi un vierme de 10 cm

Socant! I-au scos din ochi un vierme de 10 cm

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Un caz socant s-a petrecut duminica la Spitalul de oftalmologie din Bucuresti. Medicii au scos un vierme, lung de aproximativ 10 centimetri, din ochiul unui barbat de 55 de ani, scrie TVR.ro. Pacientul le-a spus initial medicilor ca i-a sarit in ochi gheata. Abia in timpul operatiei, doctorii au descoperit grozavia – un vierme viu, pe care cu greu au reusit sa-l extraga.

0 comentariu

M_D_L 28-06-2010 - 13:08

… ca sa-l cumpere pe nimic evreii care vor veni din Israel si vor coloniza Romania.

De asta a insistat Basescu sa fie reales in functia de presedinte. Miza este mare, pentru ca din momentul in care evreii vor avea acte de proprietate asupra pamantului, romanii vor trebui sa spele putina si sa se care in tarile din vestul Europei, la munca necalificata.

Pamantul este ca si viata, nu se poate vinde.

Este incredibil faptul ca grecii, de exemplu, vor sa-si vanda o parte din teritoriul national (insulele), ca sa reduca din datoria externa. In loc sa scada cheltuielile bugetare si sa munceasca mai mult, sau sa fure mai putin, se gandesc sa vanda pamantul care i-a hranit mii de ani. Vai de capul lor de degenerati !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult