Acasa Breaking News Specialistii se tem de eruptia unui vulcan de 5 ori mai mare decat Eyjafjallajökull

Specialistii se tem de eruptia unui vulcan de 5 ori mai mare decat Eyjafjallajökull

scris de Ziua Veche
3 afisari

 

 

.Eruptia vulcanului Eyjafjallajökull nu va mai dura multe zile, dar exista pericolul ca un alt vulcan, mult mai puternic, sa erupa in curand, a declarat, in Liberation, Armann Höskuldsson, vulcanolog islandez din Reykjavik.


Specialistul de la Centrul Nordic de Vulcanologie, din capitala Islandei, sustine ca expertii sunt ingrijorati din cauza faptului ca eruptia stratovulcanului Eyjafjallajökull ar putea fi urmata de cea a lui Katla, care este acoperit partial de ghetarul Mýrdal. „Istoria ne-a demonstrat ca, atunci cand Eyjafjallajökull devine activ, urmeaza Katla. Numai ca acesta este de cinci ori mai mare. Ultima sa eruptie, din 1918, a durat 24 de zile si a avut efecte devastatoare. Asa ca urmarim situatia cu mare atentie”, a declarat Armann Höskuldsson.

0 comentariu

Yusuf Muhamad 02-07-2010 - 02:50

Daaa???????

elena 02-07-2010 - 05:48

Chestia cu flotile si baze logistice a mai functionat in aviatia militara intre 96 si 2001 si nu a mers deloc. Armata romana nu poate functiona decat pe baza comenzii unice, adica o cazarma = un comandant. In rest e vrajeala, numai orgolii, fitze si bete in roate.
Cine isi inchipuie ca sefii flotilelor aeriene, care pana mai ieri ii beleau pe cei de la logistica si de la hangar, vor avea parte de sprijinul neconditionat al acestora de acum inainte, din moment ce ei nu i se mai subordoneaza…se inseala…dar timpul va dovedi ce si cum…
ideea principala este ca acest proiect reprezinta o ambitie prosteasca a unora care se cred zei pe pamant, de fapt niste arendasi ordinari care au ajuns in functii prin slugarnicie si obedienta.
si-au tras baietii functii mari, sporuri care mai de care, tot feluri de titluri si grade.
in realitate, fortele aeriene nu au la dispozitie mai mult de cateva avioane apte de zbor, de multe ori mai putine decat numarul de generali doctori docenti obedienti arendasi in functie.
Si, uite asa, in loc e un regiment de aviatie condus de un colonel, avem o flotila care are mai putin de un sfert dintr-un regiment si e condusa de un general (!!), plus alte structuri care nu vor face decat sa puna bete in roate.
Prietenii stiu de ce!

eugenb 02-07-2010 - 19:00

Pai doar trebuie sa treaca in rezerva si Sefii … si le trebuiau functiile corespunzatoare ca sa nu se simta … „taierea” lui Boc. Peste 3 luni ii trece in rezerva Basescu si le mai da un grad la trecerea in rezerva.

eugenb 02-07-2010 - 19:01

(completare) Aici sunt … „pensiile nesimtite” !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult