Acasa Breaking News Tancurile romanesti fac furori la BBC

Tancurile romanesti fac furori la BBC

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Tancul romanesc TR-85 a ajuns vedeta intr-un serial britanic de divertisment, „The World’s Toughest Driving Tests”.

Actorul britanic Will Mellor si prezentatoarea Kirsten O’Brien calatoresc pe intreaga planeta in cautarea celor mai mari, scumpe si greu de condus masinarii si incearca in timp record sa invete cum sa le conduca pentru a afla care este cel mai bun dintre cei doi. De data aceasta, britanicii au ales tancul TR-85, din dotarea Armatei Romane. Pana sa ajunga la mansa vehiculului, britanicii au trebuit sa indure o saptamana de instructie, la o temperatura sub 0 grade Celsius, alaturi de capitanul Oancea. Daca instruirea se face normal in decursul a 12 saptamani, vedetele televiziunii BBC au avut la dispozitie doar trei zile pentru a se pregati. Will si Kirsten au trebuit sa indure temperaturi de minus 17 grade Celsius, sa traga cu munitie de razboi si sa faca fata unui baraj inamic, toate in timpul pregatirii pe timp de noapte. Deznodamantul intrecerii din pacate nu poate fi aflat decat in urma vizionarii emisiuni difuzate de BBC, care insa nu este trasmisa si in Romania.

.

0 comentariu

Vaf Ute 25-06-2010 - 18:12

Trebenalu i-a facut un mare bine lui Dan. Pop.u.l.aritatea lui va creste in asa fel incit sa fie cel mai po.p.u.l.ar roman, si pe drept cuvint. Dane, nu te lasa, Rumunika ie a ta.

Pribeagul 25-06-2010 - 18:43

Caracaletu este un excroc care profita de toti acei gura-casca care se uita la TVul lui.

Totusi are un mare merit. Cu TVul lui l-a facut pe Basescu presedinte, si, in acest fel, poporul a scapat de prestatia aerospatianului Gioana.

fanariotu 07-07-2010 - 09:26

Vreti sa mai imbogatiti gasca politica autohtona cu inca un borfas.?Luati de-aici,avem ,,marfa,,destula.!Paraponta si Mascariciul Trist o sa aiba un rival de speriat la alegerile prezidentiale viitoare.!Oricum,mai bine asta,decat unul ca ei.! ! !OTV-ul o sa emita direct din Palatul Cotroceni,o sa ne uitam toata noaptea la tv.,ziua o sa dormim si uite-asa ne-mbogatim.!Trai pe vatrai,ce mai…..

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult