Acasa Breaking News Traian Basescu, la ceremonia de investire a lui Ianukovici

Traian Basescu, la ceremonia de investire a lui Ianukovici

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Presedintele Romaniei ar urma sa participe la ceremonia de investire a noului presedinte ucrainean, Viktor Ianukovici, programata pentru data de 25 februarie. Potrivit cotidianului Kyiv Post, care citeaza declaratia vicepresedintelui Partidului Regiunilor, Serghei Liovocikin, “apoximativ 100 de delegatii straine sunt asteptate sa participe la ceremonie (…) Pana acum, am primit confirmare din partea presedintilor Romaniei, Bulgariei, Turciei, Ungariei, Lituaniei, Poloniei si Letoniei”. Uniunea Europeana ar urma sa fie reprezentata de Catherine Ashton, Inaltul Reprezentant pentru Politica Externa, iar Statele Unite vor trimite o delegatie condusa de James Jones, consilier presidential pentru probleme de securitate nationala. Liovocikin a mai adugat ca delegatiile invitate sa participe la ceremonia de investire a lui Ianukovici provin, in principal, din statele vecine, Uniunea Europeana, Comunitatea Statelor Independente, G20, precum si principalii parteneri economici ai Ucrainei.

0 comentariu

Toussaint Louverture 24-06-2010 - 03:07

Amenintare cu razboiu…. Yap….Depinde de disperare…..Sunt sigur ca «jidanii» si-o i-au…..

Toussaint Louverture 24-06-2010 - 04:18

Este atunci cand Finlanda este sub atac… Forte supraomenesti vin in sprijinul oamenilor…Am auzit ca la cutremurul din 1977, o batranica de 75 de ani a ridicat o lada de zestre de 120 de kilograme si a fugit cu ea pe scari si la adapost, inca 100 de metri…SISU CA IN FINLANDA….PENTRU ROMANIA…..

Viorica Ianc 24-06-2010 - 05:01

Nume frumos. Se stie ca este un mare SPECULANT
si pe unde s-a invartit a lasat faliment !
Merkel stie mai multe !
Io am incredere in harnicia nemtilor, desi
uneori mi se pare ca Doamna vorbeste prea mult
ruseste !

Iszak Ionesco, 24-06-2010 - 15:02

E evreu nascut in Budapesta, Hungary!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult