Acasa Breaking News Trei morti intr-un accident in Salaj. O cisterna plina cu benzina s-a rasturnat

Trei morti intr-un accident in Salaj. O cisterna plina cu benzina s-a rasturnat

scris de Ziua Veche
4 afisari

Trei persoane au murit in urma unui accident care a avut loc, vineri dupa-amiaza, in localitatea Sâncraiu Almasului, din Salaj, in care au fost implicat o cisterna incarcata cu 28.000 de litri de combustibil si alte doua autovehicule, scrie Mediafax. Potrivit primelor cercetari, un autoturism care se indrepta spre Cluj a intrat intr-o depasire fara sa semnalizeze si a ajuns sub cisterna.

 

Cei trei pasageri din autoturism au murit pe loc. Politistii au declarat este vorba despre doi copii in vârsta de 14 ani si 16 ani si de mama acestora, din Satu Mare. A treia masina a iesit de pe carosabil ca sa evite coliziunea cu cele doua autovehicule si a ajuns in sant, dar toti pasagerii din acest autovehicul sunt in afara oricarui pericol. Nici soferul cisternei nu a fost ranit in urma accidentului. Cisterna incarcata cu 28.000 de litri de benzina si motorina care s-a rasturnat pe DN 1 F, in judetul Salaj, a fost repusa pe roti, vineri seara, la aproximativ sase ore de la producerea accidentului, iar operatiunea de transvazare a combustibilului intr-un alt autovehicul este in desfasurare.

0 comentariu

rudolf 19-08-2010 - 12:48

Bolnav de cancer la 24 de ani

Mă numesc Magyara Rudolf Leonard, am 24 de ani şi bani prea puţini pentru a-mi permite medicamentele necesare tratării afecţiunilor de care sufăr. Nu am pe nimeni, am crescut, de la un an, în mai multe case de copii din Sibiu, iar de la 18 ani sunt pe drumuri. Acum dorm la un adăpost de noapte din Sibiu şi nu pot munci pentru că medicii mi-au interzis efortul fizic. Sufăr de ciroză hepatică, ulcer, leucemie şi scolioză toracică şi am nevoie, lunar, de medicamente în valoare de aproape cinci milioane de lei pentru a putea urma tratamentul prescris de medici. Mă adresez oamenilor cu suflet şi credinţă în Dumnezeu să mă ajute pentru a putea continua acest tratament. Cei care doresc, mă pot ajuta cu mici donaţii în contul deschis la BCR :
RO36RNCB0231088855520001 (lei). Vă rog ajutaţi-mă! dacă nu, pot să mor!
E-mail: rudolfleonard13@yahoo.com Telefon: 0757205495 Vă mulţu mesc anticipat. Boală, disperare, durere, neajutorare şi câte sinonime ar putea descrie situaţia acestui om. În jurul nostru în fiecare zi mor oameni. Mor sau trăiesc cu o frică teribilă de moarte din cauza indiferenţei noastre. În fiecare zi semenii noştri duc poveri grele în sufletele lor. Cine dintre noi este gata să întindă o mână de ajutor??? Nu pot să ajut acest om financiar, dar vreau prin acest anunţ să sesizez pe cei care nu stau cu mâna întinsă şi pot să pună ceva deoparte ca să contribuie la această nevoie. Dumnezeu spune că: religiunea curată şi neîntinată înaintea Lui constă în cercetarea văduvelor şi orfanilor în necazurile lor. (Iacov 1). Tu ce faci în acest sens. Contribuie şi tu la salvarea lui Rudolf. Am aflat despre situaţia lui de la el, când a lăsat mesajul de mai sus într-un comentariu pe acest blog. 0757205495

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult