Acasa Breaking News Tribunalul Bucuresti a decis ca Dumitru Sechelariu sa fie cercetat in libertate

Tribunalul Bucuresti a decis ca Dumitru Sechelariu sa fie cercetat in libertate

scris de Ziua Veche
3 afisari

Tribunalul Municipiului Bucuresti a decis ca Dumitru Sechelariu sa fie cercetat in stare de libertate. Fostul primar al municipiului Bacau a fost internat, sub paza, luni seara, la Sectia de Cardiologie a Spitalului Judetean Bacau, dupa ce procurorii DNA au emis o ordonanta de retinere pe numele acestuia. Sechelariu a fost retinut pentru cumparare de influenta, dupa ce a incercat sa dea mita unor judecatori, prin intermediul directoruli firmei de transposrt public Bacau, pentru a obtine o decizie favorabila intr-un dosar.

Vom reveni cu amannute

0 comentariu

briel 30-06-2010 - 12:29

Portughezul Cristiano Ronaldo parea invizibil, fara nici un elan. Clubul la care joaca este Real Madrid – ce sa mai credem … ?

deci avem asa:

Uruguay cu Ghana
Olanda cu Brazilia

Hai Ghana si Olanda !! (pe 2 iulie)

Paraguay cu Spania (e clar ca Spania merge mai departe)
Argentina cu Germania (asta e un meci greu, n-am favoriti)

Astea se joaca pe 3 iulie.

Ma bucur ca japonezii n-au mers mai departe. Ei sa se concentreze acolo la motoare si robotei, mingea e pentru amarati.

Dribling 30-06-2010 - 15:49

Portughezii si-au meritat soarta. Au jucat ca niste cisme. Ronaldo nu a facut absolut nimic, tot meciul. E o simpla vedeta de doi bani. Spaniolii nu au facut nici ei mare lucru, dar, cel putin, au luptat tot meciul si au atacat tot timpul. Javrele de portughezi joaca pe o singura tactica: contraatacul, adica, miloaga. Cu astfel de tactica nu poti sa cistigi la mondiale.

Eu vad o finala NUMAI intre Brazilia si Argentina, iar pe Brazilieni cistigind in prelungiri, sau la 11 m.

La acest campionat mondial, echipele europene s-au prezentat de tot rahatul. Nemtii n-au venit cu nimic nou, ci, s-au intors la tehnica anilor 80, jocul atletic, organizat dupa scheme invatate la tabla. Nu vor face nimic. Argentina o sa-i ridiculizeze, ai sa vezi. Fotbalul are nevoie de organizare, de scheme invatate la tabla, dar depinde numai si numai de tehnica individuala a jucatorului. degeaba esti un dulap de om, daca nu sti sa ascunzi basica, sa faci o fenta, sa fii maleabil, sa te strecori, sa faci un dribling, ceva, in fata adversarului. Toti, dar absolut toti europenii nu sunt in stare sa controleze basica, toti paseaza de frica sa nu o piarda.A

Dribling 30-06-2010 - 15:49

Asa ceva nu vezi la sud-americani. Aia, sud-americanii, stiu ce sa faca cu basica chiar daca este unul contra doi, pe cind europenii nostri, au fost haituiti si biciuiti la cluburi sa joace pe scheme caci altfel sunt scosi afara si nu-si mai iau salariile babane. Acum, la mondiale, iata-si inapti sa se adapteze la fotbalul individual, ci, asteptind schema, pasa, ca sa nu se poata spuna ca de la el a pornit greseala fatala si au primit gol. Spaniolii ce mai tin mingea la picior si fac un-doi-uri la 16 metri de poarta adversa, dar majoritatea celorlalti? Se grabesc sa traga la poarta din orice pozitie ca, doar-doar s-o scape portarul, sau s-o respinga aproape de poarta si cineva, printr-o minune, so bage in halau. Cu astfel de scheme, nu cistigi in fata sud-americanilor. Stiu c anu-i ai la inima, dar trebuie sa recunoastem ca sunt cei mai talentati jucatori din lume si-si merita gloria.

briel 30-06-2010 - 16:50

Ei, si tu … nu-i vorba ca nu-i am la inima pe sud-americani, doar cred ca sunt avantajati de geografia Mondialelor de anul acesta. Continui sa cred ca inceputul iernii in emisfera sudica are o influenta proasta asupra echipelor europene, care au acasa la ei vara.

In general tin cu cei mai slabi si daca pierd, imi doresc sa piarda dupa o lupta nu usoara. Nimic nu m-a enervat mai tare decat calcatul in picioare a nord-coreenilor — vai de lumea lor.

Cred totusi ca ne asemanam … he he he …hai Olanda ! (na!)

briel 02-07-2010 - 15:33

Yes, we can !

Hai Olandaaa …

briel 02-07-2010 - 15:57

Urmeaza un alt soc, la care i se zice

„Go BaGhana, BaGhana !”

Ma duc sa sug o bere.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult