Acasa Breaking News Tricou nou pentru nationala de fotbal

Tricou nou pentru nationala de fotbal

scris de Ziua Veche
7 afisari

.Noul tricou – de culoare rosie – al echipei nationale de fotbal, care va fi folosit in premiera miercuri, la Timisoara, in meciul amical cu selectionata Israelului, a fost lansat, luni, la AFI Palace Cotroceni, informeaza Agerpres. Noul tricou Adidas este complet rosu, cu insertii galbene si albastre, iar, in piept, are sigla Federatiei Romane de Fotbal. La eveniment, au participat 12 jucatori ai echipei nationale: portarul Mircea Bornescu, fundasii Valerica Gaman, Mirel Radoi, Gabriel Tamas si Vasile Maftei, mijlocasii Mihai Roman, Tiberiu Ghioane, Banel Nicolita, atacantii Marius Niculae, Andrei Cristea, Gigel Bucur si Ciprian Marica. Noul echipament va fi folosit de echipa nationala pe toata durata campaniei de calificare la Campionatul European din 2012, al carui turneu final va fi organizat de Polonia si Ucraina.
Prezent la eveniment, selectionerul Razvan Lucescu a afirmat ca este ”o zi importanta si sper sa schimbe si ceva in favoarea noastra, soarta poate, e nevoie si de asta in fotbal. Mai important, insa, decat echipamentul va fi spiritul echipei, devotamentul de pe teren. Va fi foarte greu sa ne calificam, dar am incredere ca baietii vor sti sa moara pe teren pentru acest tricou”.
Noul tricou incorporeaza tehnologiile adidas de ultima ora ClimaCool si Formotion si este disponibil in toate magazinele Adidas din tara, la pretul de 160 de lei.

0 comentariu

M_D_L 28-06-2010 - 12:50

A ajuns Rusia sa se bazeze pe informatiile furnizate de CIA. KGB-ul ce face, se ocupa cu traficul de droguri si cu prostitutia ?

geek-a-contra 28-06-2010 - 13:57

si dupa un an nu mai poate crea arme nucleare?

Rasputin 28-06-2010 - 15:30

Dacă preşedintele Medvedev spune asta, însemnă ca şi FSB-ul a a juns la aceiaşi concluzie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS