Acasa Breaking News Ucraina are un nou presedinte

Ucraina are un nou presedinte

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Viktor Ianukovici a fost investit oficial in functia de presedinte al Ucrainei, joi dimineata, in cadrul unei ceremoni desfasurate in Rada Suprema de la Kiev. Potrivit BBC, la ceremonie nu au participat Iulia Timosenko, Viktor Iuscenko, si deputatii partidelor care ii sprijina pe cei doi. Romania a fost reprezentata de presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase. Dupa depunerea juramantului, Ianukovici a tinut un discurs in care a vorbit, printre altele, despre dificultatile economice ale Ucrainei, dar a precizat ca va face tot posibilul pentru a scoate tara din criza.

0 comentariu

Real Ita Tea 25-06-2010 - 13:28

Dragoteasca e de-a noastra, a pdl-istilor. Mai face si ea niz-naiuri din gind in gind dar tot cu noi se da pe burta. Cu tza ei nu prea stam bine ca e cam de pusti gaozar. Va trebui sa-si lase parul sa-i creasca. La craci nu e nasoala, iar slabuta e destul, asa ca, poate sa se reintoarca la adevarul holding ca directoare. Inca mai duce. Si sa-si dea si kilometrajul de la zero, ca la realitatea a fost cordita non-stop! Acu’ s-o luam noi de la zero? Nasol!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult