Acasa Breaking News UniCredit a primit un plafon de 16 milioane euro pentru Prima Casa2

UniCredit a primit un plafon de 16 milioane euro pentru Prima Casa2

scris de Ziua Veche
7 afisari

UniCredit a primit ieri confirmarea de participare la etapa a doua a programului guvernamental Prima Casa, avand un plafon alocat de aproximativ 16 milioane euro, se arata intr-un comunicat al bancii. Oferta UniCredit pentru continuarea programului Prima Casa presupune mentinerea costurilor anterior practicate, respectiv o dobanda formata din EURIBOR la 3 Luni + marja de 4.0%, in cazul imprumuturilor in euro, iar in cazul imprumuturilor in lei, formata din ROBOR 3 Luni + marja de 2.5%. Banca nu percepe comision de acordare a creditului si nici comision de rambursare anticipata. UniCredit faciliteaza plata comisionului de gestiune catre Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii, prin defalcarea acestuia in comisioane lunare de 0,03% la soldul creditului, astfel rezultand costul standard, perceput de toate bancile participante la program, de 0,37% pe an. Oferta va fi disponibila incepand de saptamana viitoare in toate sucursalele bancii.

0 comentariu

luminita 01-07-2010 - 16:37

Da curtea asta constitutionala nu se poate autosesiza? De ce asteptam totdeauna o „reclamatie” la un flagrant?
guvernul acesta omoara oameni cu zile sau ii face sa-si puna streangul de gat!!! Se omoara copiii ca se simt povara in fata parintilor aflati in neputinta de a lwe asigura cele necesare traiului! Copiii se simt vinovati ca exista, ca trebuie sa mearga la scoala, ca mananica, ca se imbraca sau ca trebuie sa creasca! Oamenii sunt vinovati ca traiesc!!

Ceteas 01-07-2010 - 17:30

Ce naiba? Copii care se simt vinovati ca, ca, ca, ca, … Sa fim seriosi. era mai rau inainte de 89 si nici un copil nu s-a simtit asa cum spui tu. Am fost si eu copil atunci si numi ardea s ama gindesc la astfel de smecherii. Ce sa facem? Mai stringem cureau si coborim cu o gaura (fara par)!!!

Pribeagul 01-07-2010 - 17:45

CCR si AMR si ceilalti activisti ai puterii judecatoresti actioneaza ca si ciinii, mirie, se zbulesc, fac urit si ataca doar cind cineva vrea sa le ia din halca pe care o infuleca.

Suntem doar la inceput. Desi dobinda la datoria publica pe care tara trebuie s-o plateasca anul acesta este doar 1.5-1.8 mld euro, totusi am ajuns la momentul in care sursele bugetului nu asigura o prada suficienta pentru haita de ciini care-l sfirteca.

Vom trai vremuri grele. Inca mai imprumutam. Va veni vremea sa nu putem face acest lucru , mai mult, ne vor cere si banii imprumutati. Atunci sa te tii. Conducatorii, in lipsa de alte surse, isi vor devora, infuleca, supusii, vor trece la canibalism.

Piratul, in asteptarea unor placeri pe care acum doar si le imagineaza, cu gindul la respectiva situatie, savurind – pentru ca el tot conducator va fi si atunci -, isi freaca miinile cu satisfactie.

romanul 01-07-2010 - 17:50

Cand se va ajunge la infometare extrema, si se va ajunge, vor fi omorati de populatie, cu neveste, copii si nepoti. Daca nu se cara din tara la timp, o vor incasa. Populatia este extrem de proasta, de asta n-a reactionat pana acum, dar cand se vor porni luptele de strada, isi va manifesta din plin ferocitatea si primitivismul. N-as vrea sa fiu in locul celor din partidele care au sabotat si saracit tara.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult