Acasa Breaking News Unirea Urziceni – Liverpool: 1-3, visul a luat sfarsit

Unirea Urziceni – Liverpool: 1-3, visul a luat sfarsit

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Unirea Urziceni a deschis scorul in minutul 18 in meciul cu Liverpool. Golul a fost marcat de Bruno Fernandes cu capul in urma unui corner. In minutul 29, Marcherano a egalat pentru englez.  Sut de la 25 de metri. 12 minute mai tarziu, englezii au preluat conducerea. Dupa pauza, in minutul 59, Liverpool a urcat scorul la 3-1 prin golul marcat de Gerrard.

Unirea Urziceni intalneste, joi, pe stadionul Ghencea, formatia FC Liverpool, in mansa secunda a 16-imilor de finala ale Europa League. In meciul tur, “cormoranii” au invins campioana Romaniei cu scorul de 1-0. Partida va fi transmisa de ProTv, de la ora 20.00.

0 comentariu

Croco 26-06-2010 - 10:33

strainii vor sa manace numai brinza din aia care e produsa in vase de inox si in conditii igienice. Ce pretentiosi sunt doamne strainii astia, lor nu le place brinza aia facuta in spatele grajdului in cade si zar imputit,plin de viermi si muste. Lor nu le place carne de porc crescut in cocini pe la periferiile Ferentarului cu laturi si tot felul de resturi si alimente stricate. Mama lor de straini nu vor sa manance brinza si carne fara stampila de la veterinar ca vaca nu e bolnava sau ca porcul nu are trichina. Mioriticii de pe plaiurile romanesti acum o sterg la munca prin strainitate. Vai doamne, duhovnicii si popimea mioritica trebuie sa stringa cureaua. Nu tu brizna, nu tu carne, nu tu bani, nu tu tuica! Europa asta socialista si bolsevica creaza conditii tineretului mioritic roman sa plece prin strainatate la munca, Mama lor de straini, neoconi, jidovi si bolsevici imputiti, vor sa distruga natia romana.

Adrian D 26-06-2010 - 14:49

Esti incoerent si tendentios. Daca nu ai vazut branza mozarella la putina, da o fuga, intr-o duminica, la targul de la Gare Bruxelles Sud, si vei vedea si alte minunatii pe care nasu-ti sensibil nu le suporta pentru ca nu sunt europene. La ei se poate.

Europeanuul 26-06-2010 - 15:14

Si prin Germaniaexista brinzeturi (de specialitate) care miroase. Dar laptele, carnea, oule care intra in consumul alimentar sunt bine controlate de boli si paraziti.

Adrian D 26-06-2010 - 16:16

De acord cu controlul sanitar al produselor, da’ crocozbaurul se referea la stilul traditional de crestere al animalelor si de fabricatie a produselor, care-i pute. Io ii doresc sa nu aiba niciodata ocazia de a manca o jumara stropita cu vin rosu de buturuga, ori o clatita cu dulceata de trandafiri facuta in tigaie fara teflon.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult