Acasa Breaking News Universitatea Craiova va juca la Severin

Universitatea Craiova va juca la Severin

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Universitatea Craiova va disputa partidele de pe teren propriu din returul Ligii I pe stadionul din Turnu Severin, a declarat joi presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, citat de Mediafax.

„In Comitetul de Urgenta s-a decis ca Universitatea sa joace la Severin. Nu vreau sa fac alte declaratii”, a spus Dragomir.

Patronul Stiintei, Adrian Mititelu, a comentat decizia acceptarii de catre FRF ca Universitatea sa joace la Severin: „Cu un ochi plang, cu unul rad. In timp se va dovedi si mai concret cine e vinovat pentru aceasta mutare. La Severin oricum suntem ca acasa, sa nu uitam ce reprezinta sigla de pe tricoul jucatorilor. Ne încadram in regiunea din interiorul siglei, Oltenia”, informeaza Prosport.

Despre complexul Oblemeco, Mititelu a spus ca l-ar mai dori doar pentru antrenamentele echipei: „Vreau sa propun o conciliere Consiliului Local astfel incat echipa sa mai poata folosi baza pentru antrenament un an. Dupa care plecam fara nicio pretentie si le lasam investitia facuta”, a spus Mititelu, care a bagat 2,5 milioane de euro în stadionul din Craiova.

Mititelu a explicat si de ce nu a acceptat propunerea primarului Craiovei, Antonie Solomon, ca echipa sa joace pe stadionul Ion Oblemenco cu o chirie de un euro: „Actul lui Solomon nu are nicio valoare, e doar un act prin care isi da acordul, dar nu e legal, nu e suficient, trebuie un act de concesiune sau inchiriere. Oricum era prea tarziu, dupa cate mi-a facut nu avea pretentia sa fiu iar papusa lui Solomon. Nu cred ca vom mai reveni pe Oblemenco atata timp cat Primaria e condusa de Solomon, care la randul lui e manevrat de Netoiu si de Doru Magaru”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult