Acasa Breaking News Vedete felurite la “Dansez pentru tine”

Vedete felurite la “Dansez pentru tine”

scris de Ziua Veche
2 afisari

.La mijlocul lunii martie va debuta al noualea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine” cu vedete alese pe spranceana. Daca pana acum toata lumea isi dadea cu presupusul asupra starurilor care isi vor pune la bataie toata energia si dedicarea de care sunt in stare acum producatorii au facut publica lista finala, anunta Protv.ro. Primele pe lista sunt vedetele postului AcasaTv din serialul “Aniela”, Diana Dumitrescu si Iuliana Luciu, sora mult mai faimoasei Nicoleta Luciu, fotomodelul Andreaa Spataru, cunoscuta mai mult prin bataile pe care le incasa de la fostul sau iubit “Boschet” prin parcarile din Bucuresti si cantareata Anamaria Ferentz despre care gurile rele spun ca ar fi avut o relatie cu Ion Tiriac. In tabara baietilor printre vedetele care vor face piruete pe ringul de dans sunt creatorul de moda Catalin Botezatu, activistul ecologist de la Asociatia MaiMultVerde, Dragos Bucurenci, campionul Local Kombat Catalin Morosanu si Doru Todorut, jumatatea trupei “Deepcentral”. Chiar daca nu si-au intalnit inca partenerii de ring si de vis alaturi de care vor lupta in cel de-al noualea sezon al emisiunii, vedetele nu vor sa piarda timpul si au inceput deja repetitiile la dans. Alaturi de coregrafii emisiunii, ei deslusesc deja caracterul primelor stiluri de dans din emisiunea care va incepe la mijlocul lunii martie, la Pro Tv.

0 comentariu

calini 28-06-2010 - 10:41

Ce ni-l aratati pe acest viitor’presedinte’ de..scara de bloc,mai bine ati arata romanilor cum si-a agonisit asta atata avere,un agarici in slujba puterii,se leagana dupa cum bate puterea,sau mai bine-zis Basescu.Un fatarnic,un profitor,a descins la spectacolul de manele cu masina de lux,iar cei mintiti si pacaliti jucau din buric.Asa popor,asa diaconesti,emigrez in Papua.

Vaf Ute 28-06-2010 - 13:39

du-te dracului de-aici de idiot. DD este curat d.t.p.d.v., javra ce esti. Si daca va ajunge presedinte, de ce oftici, javra ce esti? Merita.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult